Osztálytársam szerint gáz vagyok. De miért?
Még tegnap beszéltünk egymással MSN-en, eléggé belemélyültünk a témába és ráterelődött a fiúügyekre a beszélgetés. Ő elmondta, hogy hány pasija volt már és hogy mit csinátak. Majd megkérdezte tőlem, hogy én hogy állok pasizás terén. Elmondtam neki, hogy (most szégyen, nem szégyen) még nem volt barátom. Erre a következőt reagálta (szószerint idézem):
- Nemááár o.O most csak viccelsz ? De gááááááz xD
Erre nem tudtam, hogy mit mondjak, így csak elbúcsúztam és kijelentkeztem. Közben elgondolkodtam, hogy vajon igaza van ?
Jöhetnek a vélemények, pro és kontra, nem fogok megsértődni.
15/l
de gáz vagy h 15 évesen még nem feküdtél össze a fél várossal! tényleg! hihetetlen!
szánalom amit kedves kortársaink művelnek..amikor a kisebbségi komplexus vegyül az egoizmussal és a lenézéssel, az a legrosszabb.
engem is lenéztek már többször (bár szavak nélkül, elég volt a reakció), de épp emiatt áttértem arra hogy büszkén kiállok, ha kell, az egész világnak szétkürtölöm hogy igen, nekem még nem volt "pasim". sztem ez a "menő", hogyha kiállsz magadért, nem az, amit a "mai fiatalok" annak néznek ;)
menjenek csak pasizni, bulizni nyugodtan, majd viszünk nekik virágot 40 év múlva (ha addig kibírják)!
Hát igen, ki hogy látja a menőséget.
Ezzel szerintem meg akarják mutatni, hogy ki itt a "nagymenő", minél többször rúgsz be, annál menőbb vagy, aztán én vagyok a ciki, mert én buli helyett moziba/városba járok.
Jó látni, hogy így gondolkodtok erről a dologról és erről a helyzetről :)
Utolsó ! Te hány éves vagy ?
jajj bocsi, nem vettem észre hogy írtál:)
17! :) és boldog tinédzser még így is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!