Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Osztálytársam szerint gáz...

Osztálytársam szerint gáz vagyok. De miért?

Figyelt kérdés

Még tegnap beszéltünk egymással MSN-en, eléggé belemélyültünk a témába és ráterelődött a fiúügyekre a beszélgetés. Ő elmondta, hogy hány pasija volt már és hogy mit csinátak. Majd megkérdezte tőlem, hogy én hogy állok pasizás terén. Elmondtam neki, hogy (most szégyen, nem szégyen) még nem volt barátom. Erre a következőt reagálta (szószerint idézem):

- Nemááár o.O most csak viccelsz ? De gááááááz xD

Erre nem tudtam, hogy mit mondjak, így csak elbúcsúztam és kijelentkeztem. Közben elgondolkodtam, hogy vajon igaza van ?

Jöhetnek a vélemények, pro és kontra, nem fogok megsértődni.

15/l

2010. júl. 27. 11:38
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

de gáz vagy h 15 évesen még nem feküdtél össze a fél várossal! tényleg! hihetetlen!

szánalom amit kedves kortársaink művelnek..amikor a kisebbségi komplexus vegyül az egoizmussal és a lenézéssel, az a legrosszabb.

engem is lenéztek már többször (bár szavak nélkül, elég volt a reakció), de épp emiatt áttértem arra hogy büszkén kiállok, ha kell, az egész világnak szétkürtölöm hogy igen, nekem még nem volt "pasim". sztem ez a "menő", hogyha kiállsz magadért, nem az, amit a "mai fiatalok" annak néznek ;)

menjenek csak pasizni, bulizni nyugodtan, majd viszünk nekik virágot 40 év múlva (ha addig kibírják)!

2010. júl. 28. 19:40
 22/25 A kérdező kommentje:

Hát igen, ki hogy látja a menőséget.

Ezzel szerintem meg akarják mutatni, hogy ki itt a "nagymenő", minél többször rúgsz be, annál menőbb vagy, aztán én vagyok a ciki, mert én buli helyett moziba/városba járok.

Jó látni, hogy így gondolkodtok erről a dologról és erről a helyzetről :)

Utolsó ! Te hány éves vagy ?

2010. júl. 28. 19:57
 23/25 anonim válasza:
hát szerintem is inkább a barátnőd(vagy csak osztálytársad!? remélem az ilyen nem barátnőd már bocsi) a gáz. én is 15 vagyok és nekemse volt még barátom. bánni mondjuk nem bánom, majd lesz ahogy lesz. ;) mondjuk nem is nagyon szeretek énsem erről a témáról beszélni de néha megkérdezik. pl. egyik barátnőmnek 2 nagyon komoly kapcsolata volt pedig csak 16 éves és ehez képest ő sem mondott nekem soha ilyet hogy degáz hogy nemvolt. mások meg csak rácsodálkoztak hogy miért nem volt még mert állítólag szép vagyok meg aranyosnak is mondanak dehát ezvan. szóval nyugi nem gáz. hova siessünk? :D
2010. júl. 28. 20:22
 24/25 anonim ***** válasza:
nem gáz csak valamivel finoman vissza kell "oltani"!
2010. júl. 29. 11:20
 25/25 anonim válasza:

jajj bocsi, nem vettem észre hogy írtál:)

17! :) és boldog tinédzser még így is! :D

2011. ápr. 4. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!