Osztálytársam szerint gáz vagyok. De miért?
Még tegnap beszéltünk egymással MSN-en, eléggé belemélyültünk a témába és ráterelődött a fiúügyekre a beszélgetés. Ő elmondta, hogy hány pasija volt már és hogy mit csinátak. Majd megkérdezte tőlem, hogy én hogy állok pasizás terén. Elmondtam neki, hogy (most szégyen, nem szégyen) még nem volt barátom. Erre a következőt reagálta (szószerint idézem):
- Nemááár o.O most csak viccelsz ? De gááááááz xD
Erre nem tudtam, hogy mit mondjak, így csak elbúcsúztam és kijelentkeztem. Közben elgondolkodtam, hogy vajon igaza van ?
Jöhetnek a vélemények, pro és kontra, nem fogok megsértődni.
15/l
Velem is történt már ilyen!
Én elmondtam az igazat a barátnőmnek,hogy még nem volt barátom és nem is csókolóztam.Persze ő csodálkozott és hitetlenkedett,de tényleg így van.Azért mondtam el neki az igazat,mert egyszerűen nem tudok hazudni,de tényleg nem tudok.
Én egyáltalán nem érzem ezt gáznak,sőt.Szerintem nagyon jó dolog,hogy 15 évesen nem csak a pasikon jár az eszünk.Persze megnézem az utcán,a strandon a pasikat,meg beismerem,ha valamelyik jól néz ki szerintem,de úgy érzem nekem nem kell "pasi".
Valószínűleg a neveletetésemnek is köszönhetem,hogy nem vonzzanak ezek a mai trendek,mint pl. minden hétvégén buli,cigi,pia,pasizás,szex és rosszabb esetben 9 hónap elteltével a szülés.
Nem akarok pasit,én barátot szeretnék.Igen,szerintem van különbség közte.Szerintem a barát(pár) az sokkal komolyabb dologra utal,mint a pasi szó.
Szóval,szerintem egyáltalán nem gáz.Sőt!Te érzed,hogy mikor van itt az ideje és akkor lépj,addig ne.A szívedre hallgass,ne másokra.Lehet,hogy sokan furcsállják ezt,főleg ebben a mai rohanó világban,ahol a 13 évesek már szexelni akarnak.De valójában semmi kivetnivaló nincs abban,ha valaki 15 évesen mással foglalkozik nem csak a pasikkal!:)
15/L
Köszi Salala :)
Emlékszem, hogy amikor kínáltak cigivel első héten (középusli), akkor visszautasítottam, akár megint csak furán néztek rám. Így visszagondolva vicces, de semmilyen indíttatást nem érzek én sem, hogy igyak/bagózzak.
Szerintem ne vedd komolyan, hogy azt mondta, de gááz. Nekem is volt ilyen időszakom, barátnőimmel együtt mindenre azt mondtam, degááz..Főleg ha XD-t is írt utána. pl.ma meleg van. este buli. degááz.xDDD. ennyi:P
16/L
Én 16 évesen csókolóztam először. Most leszek 30 és még mindig nem bántam meg, hogy megvártam a srácot, akibe szerelmes is voltam :) Nagyon aranyosan jártunk együtt, persze 2-3 hónapig csak, a szüzességemet 19 évesen vesztettem el, szintén egy olyan fiúval, akit szerettem. Persze egyikükhöz sem mentem hozzá és utána (meg közben) voltak "nem fontos" kapcsolataim is, ezek az elsők azért nagyon szépek. Nekem.
Ha csak azért jár valakivel, hogy kipipálja az első pasit vagy a másodikat, harmadikat, szerintem az elég felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!