Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Osztálytársam szerint gáz...

Osztálytársam szerint gáz vagyok. De miért?

Figyelt kérdés

Még tegnap beszéltünk egymással MSN-en, eléggé belemélyültünk a témába és ráterelődött a fiúügyekre a beszélgetés. Ő elmondta, hogy hány pasija volt már és hogy mit csinátak. Majd megkérdezte tőlem, hogy én hogy állok pasizás terén. Elmondtam neki, hogy (most szégyen, nem szégyen) még nem volt barátom. Erre a következőt reagálta (szószerint idézem):

- Nemááár o.O most csak viccelsz ? De gááááááz xD

Erre nem tudtam, hogy mit mondjak, így csak elbúcsúztam és kijelentkeztem. Közben elgondolkodtam, hogy vajon igaza van ?

Jöhetnek a vélemények, pro és kontra, nem fogok megsértődni.

15/l

2010. júl. 27. 11:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok és még engem se talált meg a szerelem, és sztem nem gáz. Szerintem az a gáz hogy osztálytársad ezt gondolja.
2010. júl. 27. 12:48
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Velem is történt már ilyen!

Én elmondtam az igazat a barátnőmnek,hogy még nem volt barátom és nem is csókolóztam.Persze ő csodálkozott és hitetlenkedett,de tényleg így van.Azért mondtam el neki az igazat,mert egyszerűen nem tudok hazudni,de tényleg nem tudok.

Én egyáltalán nem érzem ezt gáznak,sőt.Szerintem nagyon jó dolog,hogy 15 évesen nem csak a pasikon jár az eszünk.Persze megnézem az utcán,a strandon a pasikat,meg beismerem,ha valamelyik jól néz ki szerintem,de úgy érzem nekem nem kell "pasi".

Valószínűleg a neveletetésemnek is köszönhetem,hogy nem vonzzanak ezek a mai trendek,mint pl. minden hétvégén buli,cigi,pia,pasizás,szex és rosszabb esetben 9 hónap elteltével a szülés.

Nem akarok pasit,én barátot szeretnék.Igen,szerintem van különbség közte.Szerintem a barát(pár) az sokkal komolyabb dologra utal,mint a pasi szó.

Szóval,szerintem egyáltalán nem gáz.Sőt!Te érzed,hogy mikor van itt az ideje és akkor lépj,addig ne.A szívedre hallgass,ne másokra.Lehet,hogy sokan furcsállják ezt,főleg ebben a mai rohanó világban,ahol a 13 évesek már szexelni akarnak.De valójában semmi kivetnivaló nincs abban,ha valaki 15 évesen mással foglalkozik nem csak a pasikkal!:)

15/L

2010. júl. 27. 14:12
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszi Salala :)

Emlékszem, hogy amikor kínáltak cigivel első héten (középusli), akkor visszautasítottam, akár megint csak furán néztek rám. Így visszagondolva vicces, de semmilyen indíttatást nem érzek én sem, hogy igyak/bagózzak.

2010. júl. 27. 14:36
 14/25 anonim válasza:
100%
ne foglalkozz velük. szerintem nem vagy gáz, sőőt értelmesnek látszol. nem szabad minden fiúba beleesni csupán azért mert jól néz ki. persze sokaknak ez elég. mond meg a barátnődnek, hogy ez van, ha tetszik ha nem, te nem fogsz futni a pasik után. majd ők futnak utánnad ha akarnak. meg azért nem fogsz járni valakivel, hogy 1. nem is szereted 2. úgyis szakítani fogtok. majd jön az igazi, csak várni kell. :) ott a példa a barátnőm, 16 évesen lett szerelmes ELSŐNEK. :) és nem ciki.. :) de ha tovább mondja az idióta dumáját az osztálytársad mond meg, h. legalább te nem vagy megvásárolható. :)
2010. júl. 27. 14:45
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, jól estek a bíztató szavaitok :)
2010. júl. 27. 15:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne vedd komolyan, hogy azt mondta, de gááz. Nekem is volt ilyen időszakom, barátnőimmel együtt mindenre azt mondtam, degááz..Főleg ha XD-t is írt utána. pl.ma meleg van. este buli. degááz.xDDD. ennyi:P

16/L

2010. júl. 27. 16:15
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem (de hangsúlyozom,SZERINTEM) a barátnőd viselkedése a "gáz",nem a Tied! Szerintem Te vagy a normális,hogy ennyi idősen nem fiúzol,hanem mással foglalkozol. Hidd el,hogy nem volt igaza,csak azért írta,hogy "Menőnek" érezhesse magát,pedig egyátalán nem az!
2010. júl. 27. 16:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen csókolóztam először. Most leszek 30 és még mindig nem bántam meg, hogy megvártam a srácot, akibe szerelmes is voltam :) Nagyon aranyosan jártunk együtt, persze 2-3 hónapig csak, a szüzességemet 19 évesen vesztettem el, szintén egy olyan fiúval, akit szerettem. Persze egyikükhöz sem mentem hozzá és utána (meg közben) voltak "nem fontos" kapcsolataim is, ezek az elsők azért nagyon szépek. Nekem.

Ha csak azért jár valakivel, hogy kipipálja az első pasit vagy a másodikat, harmadikat, szerintem az elég felszínes.

2010. júl. 27. 20:27
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen vesztettem el,addig csak ismerkedtem,semmiről nem maradsz le.Engem is cikiztek mert nem cigiztem,s nem is cigizem,nem ittam,s iszom,nem feküdtem le mindenféle jöttment alakkal.A mai világban óvatosnak kell lenni,nem akartam soha betegségeket összeszedni.Mára már 33 éves 20 hónapos kislány anyukája vagyok.
2010. júl. 28. 12:47
 20/25 anonim válasza:
100%
Te nem vagy gáz, az osztálytársad viszont igen. Ez nem verseny, nem ebben kéne mérni a "menőséget". Mire Te találsz majd egy hozzád illő fiút, ő egy kiélt valaki lesz (János, meg a város), akinek már semmi újat nem tudnak mutatni.
2010. júl. 28. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!