Még tegnap beszéltünk egymással MSN-en, eléggé belemélyültünk a témába és ráterelődött a fiúügyekre a beszélgetés. Ő elmondta, hogy hány pasija volt már és hogy mit csinátak. Majd megkérdezte tőlem, hogy én hogy állok pasizás terén. Elmondtam neki, hogy (most szégyen, nem szégyen) még nem volt barátom. Erre a következőt reagálta (szószerint idézem):
- Nemááár o.O most csak viccelsz ? De gááááááz xD
Erre nem tudtam, hogy mit mondjak, így csak elbúcsúztam és kijelentkeztem. Közben elgondolkodtam, hogy vajon igaza van ?
Jöhetnek a vélemények, pro és kontra, nem fogok megsértődni.
Szerintem nem gáz. :) Majd egyszer úgyis megtalál a szerelem :)
2010. júl. 27. 11:43
2/25 anonim válasza:
Az osztálytársad súlyosan sérült értékrendel rendelkezik, ez annyit tesz, hogy míg ő egy ri*anc, addig te egy normális lány vagy.
3/25 anonim válasza:
19 vagyok és 17 évesen csókolóztam először! Annak ellenére, hogy szép vagyok és sok barátom van, valahogy nem alakult úgy. Nincs miért aggódnod, ami késik nem múlik! A barátnőd hencegése meg...
4/25 anonim válasza:
19 éves vagyok és még nem volt barátnőm! Nem zavar nem hajszolom a lányokat és úgy érzem még nem vagyok kész egy kapcsolatra az meg szemétség lenne ha csak a testi kapcsolatért jönnék össze valakivel. Aki úgy gondolja, hogy gáz az vagy egy szellemileg sérült illető vagy olyan aki a fél városnak már megvolt. Senkinek semmi köze, kinek mennyi kapcsolata volt, és főleg semmi joga nincs így nyilatkozni.
5/25 anonim válasza:
Miért lenne már gáz? Egyáltalán nem gáz, hogy 15 évesen még nem a pasikon jár az agyad. ebben semmi gáz sincsen. Hidd el elfog jönni az az idő mikor ráérsz böven ezzel foglalkozni. Ha van azse gáz amég ésszel van aza ember és nem esik 15 évesen teherbe. Na de, hogy gáz lenne h nincs...ez hülyeség. Egyáltalán nem gáz!
2010. júl. 27. 11:44
6/25 anonim válasza:
Az gáz, ahogy a barátnőd látja a dolgokat.
2010. júl. 27. 11:47
7/25 anonim válasza:
Szerintem meg az osztalytarsad k*rvagaz. Mar miert lenne baj, ha 15 evesen meg nem volt baratod? Nem ertem. Teged biztos mas dolgok erdekelnek, ezzel nincs semmi baj, foleg nem 15 evesen. De most komolyan csak a fejemet tudom csovalni, hogy milyen egy idiota p*icsa az osztalytarsad. Nevetseges. Ertelmes emberek nem ebben merik a "jofejseget". Szard le azt a buta kis k*rvat!
2010. júl. 27. 11:48
8/25 anonim válasza:
Dehogy is gaz! :)) Neked ne az legyen fontos ami masnak az. A te eleted es ugy eld, ahogy neked kenyelmes ne ugy ahogy mas szeretne vagy gondolja. Ha neked nincs igenyed meg pasira/baratra akkor csak azert mert mas ugy gondolja, hogy gaz nem kell belemenned olyanba amibe nem akarsz. Egyebkent meg boven lesz idod, fiatal vagy nagyon! :) Egyaltalan nem gaz szerintem sot a baratnod/osztalytarsad a gazas, hogy ilyet mond neked. Nem ettol fugg, hogy milyen ember vagy es mennyire vagy ertekes. Aki ebbol itel arrol nagyon megvan a negativ velemenyem. Ne is idegeskedj vagy aggodj emiatt, ugy csinald ahogy te jonak latod ne ugy ahogy mas gondolja. Ugyes vagy es fel a fejjel!!! Ne masnak akarj megfeleni hanem sajat magadnak. Mas miatt nem erdemes rossz donteseket hozni vagy olyanba belemenni amit nem akarsz. Aki barat igy is elfogad, hogy nem volt meg pasid. :) Egyaltalan nem gaz!!
2010. júl. 27. 11:49
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tegnapig én is így gondoltam, csak elgondolkoztam, hogy a környezetemben elég sokáig "eljutottak". Én nem igazán vágytam erre, najó... gondolkodtam, hogy milyen jó érzés szeretni és szeretve lenni.
De örülök, hogy így gondoljátok :)
2010. júl. 27. 11:49
10/25 anonim válasza:
Én pont veled egy idős vagyok és engem is mindig kérdezgetnek hogy van már-e pasid meg mi volt ,hogy. Tény nem mondom meg hogy még nem volt pasim nem csókolóztam mert egyből szétkürtölnék a világnak. Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy most nem kell pasi. És igazat is mondok, mert jelenleg semmi szükségem egy kapcsolatra, élvezem hogy független vagyok oda megyek ahova akarok, és azt csinálok a szabad időmmel amit kívánok. Amúgyis az én rohanó világomba nem fér bele egy srác. Volt már olyan hogy egy-két embert megbántottam mert nem jártam vele és ez eléggé furdalta a lelkiismeretem,de nem érdekel. Meg nem bírnám azt, hogy valakivel együtt töltsek egy egész napot(pl szombat)Nekem kell a függetlenség. Ezért gondolom azt hogy nem állok készen egy kapcsolatra.
Amúgy meg a barátnőd hülye. Azért mert 15 évesen nem volt senkid attól nem leszel gáz. Ezzel csupán azt is jelzed, hogy csak annak adod oda a szíved aki megérdemli és aki nem csak egy kalandra kell neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!