Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Bebattyog valaki részegen...

Bebattyog valaki részegen szülni egy gyermekklinikára?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Én vagyok ez a lány és a kérdés feltevője.

2010. júl. 26. 21:25
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

igen,igen,érdekel az msn címed..minden lehetőség érdekel;) köszönöm.Amúgy én nem találkozhatok vele teljesen véletlenül,sajnos,mert ő sem ismerne fel valószínűleg és én sem őt..:( sosem láttam,és mégcsak kép sincs róla sehol.Azt viszont nem állíthatom biztosra,hogy meghalt..

Volt mosonmagyaróvári lakosról van szó.

Nem gondolok különb nőre,és nem várok semmilyen jó hátterű nőt sem..azt akarom,hogy egyszer-kétszer láthassam,tarthassam vele a kapcsolatot..mégiscsak az ő vérvonalát viszem tovább,meg a rejtélyes apámét..és nem fog majd az örökbefogadó szüleimre hasonlítani a gyerekem..mert nem az ő vérvonaluk..:S:( és majd szerintem ebből nagy nézeteltérések is adódhatnak.

2010. aug. 2. 13:40
 22/26 anonim ***** válasza:
elküldöm most privibe az msn-en...vegyél fel ha gondolod. puszillak
2010. aug. 2. 13:44
 23/26 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm,nemsokára felveszlek:)
2010. aug. 3. 21:19
 24/26 anonim ***** válasza:
az az igazi szülő aki felnevelt :).a másiknak asse szabadna mondnaia,h van gyereke :@
2010. aug. 8. 10:47
 25/26 anonim ***** válasza:
hát....sztem te nem tudod hogy milyen érzés az amikor valaki egy családba van, de nem is oda tartozik...lehet hogy nem mutatják ki, de az ember érzi hogy nem oa való....teljes mértékben megértem a kérdezőt. 16/L
2010. aug. 8. 11:50
 26/26 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy érzem,hogy engem pld. keresztanyám idegennek néz.Igaz,nem is csodálkozom rajta..hülye nő..csak kihasználja anyámékat..anyám meg engedi...HAHAHA xD
2010. aug. 8. 18:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!