Bebattyog valaki részegen szülni egy gyermekklinikára?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Én vagyok ez a lány és a kérdés feltevője.
szia
most mit szeretnél még ?szerintem sem érdemli meg az a nő aki megszült,hogy felkeresd.szeresd azt aki felnevelt,ő az igazi anyád.és lehet ingyen szülni,ez alanyi jogon jár mindenkinek.
Ha, meg szeretnéd keresni a szülő anyád, akkor ne sunnyogj, hanem állj a nevelő anyád elé, és tárd fel Neki a problémád!!!
Mégis mit vársz, mi változna?
Az anyád meg sem érdemli, hogy megkeresd, mert, hogy ugye nem anya csak megszült Téged!
A nevelő szülőket, pedig esetleg bántanád, ezzel a hülye ötlettel!!
Várj, míg nagykorú leszel és, azt csinálsz a nev. szülők nélkül, amit akarsz!
A lényeg mit sem változik!
Csak annak kell tudnia a különbséget, akinek köze van ilyenfajta dologhoz, mint örökbe fogadás, adás!
Nevelő vagy Örökbefogadó, nekem mindedj!
A lényeg, hogy sunyi vagy az ÖRÖKBE fogadó szüleiddel!!!
Egy a probléma:nem tudod átélni a helyzetemet.
Én jól ismerem anyumat(mennyit kínlódott),és nagyon szeretem.Apámat viszont nem tudom szeretni..kit szeressek benne,mondd meg?! Az alkoholistát??Most úgy őszintén:SZERESS EGY ALKOHOLISTÁT,ha tudsz!Tiszteld őt!
Nem kívánom az ilyet senkinek.
Persze rosszabb is van...
Minden örökbefogadott gyerek átesik ezen a "bezzeg, ha tudnám ki az igazi anyám" - válságon és főleg kamaszkorban.
Mind fel akarják menteni, idealizálják az igazi szülőt. "De legalább megszült, el si vetethetett volna, de mi van, ha nem tehette meg, hogy megtart, lehet, hogy kényszerítették"...stb
Kicsi lány, elárulom, hogy olyan csak a filmekben van, hogy elveszik a tök normális nőtől a 2-es klinikán a gyereket beleegyezése nélkül. Ilyen NINCS!
A valóság az, hogy a vér szerinti anyád nem akart téged. Valószínűleg túl későn jött rá, hogy várandós veled.
Próbáld meg elfogadni ezt. És legfőképpen beszéld meg őszintén az Igazi Édesanyáddal az Apáddal kapcsolatos problémáidat is.
Megbeszéltük már egyszer..de visszaesett..megbeszéltük másodszorra,s aztán megint visszaesett.Mondtuk neki az elvonókúrát,de nem akarja..állítólag semmire nem lehet egy embert kényszeríteni.Mi sem kényszeríthetünk semmit senkire..szóval..:S ő választotta ezt az utat...:S
Anyámmal pedig nem tudom megbeszélni már,mertha felhoznám a témát,akkor megint engem támadna,hogy miért vagyok ilyen.
Aztán majd jól esik neki a támogatásom(amit meg is érdemel,természetesen!),amikor apám megint összeesik a nappaliban..:S:@
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!