Bebattyog valaki részegen szülni egy gyermekklinikára?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Én vagyok ez a lány és a kérdés feltevője.
Hidd el sokan vagyunk így, hogy az apa alkesz sajnos!!
Én is gyülöltem és fogom is ezért, ugyan úgy mint Te! A tiszteletet apám iránt soha nem éreztem! Nem is lehet tisztelni az ilyen embereket!
Amint írtam várj még a kereséssel, addig míg az Örökbe fogadó anyukád nélkül megteheted a keresést!
Ha, rátalálsz az "anyukádra", és jól él-szeretne Téged, akkor sem tudnál rá, úgy tekinteni mintha Ő nevelt volna fel Téged! A jelenlegi szüleid pedig most szeretnek!
A váláson nem gondolkodott anyukád? Alkoholita emberrel tényleg kínlódás az együtt élés, ezen anyukádnak kellene változtatnia!
figyelj...én teljeesen átérzem a helyzetedet. én nevelő szülőknél élek immár 15 éve. 6-7 éves koromig az igazi anyummal is tartottam a kapcsolatot, (apámat nem ismerem,ő lemondott rlam biróságon, csak megcsinálni tudott....meg rajtam kivül még 5 gyereket 3 külömböző nötöl) aztán anyámmal megint felvettem a kapcsolatot 9-10 évesen, akkor ismét megszakadt, és 14 évesen ujbol felvettem, azóta rendszeresen tartom a kapcsolatot vele. és most lehet lepontozni, de jobban szeretem őt mint a nevelő szüleimet...persze nevelő szüleimnek is hálás vagyok azért amit tettek értem, és egész életembe hálás leszek nekik, de egyszerűen nincs meg az a tipikus szülő-gyerek viszony köztünk. az igazi anáymmal pedig igen. minden elmondok neki, meghalgat, és ha tud segít. mondjuk lehet hgy azért is mondok el neki jobban dolgokat.mert fiatal. (32 éves) nevelő anyám pedig 48 nevelő apám 52.
na puszika :) 16/L
Kedves utolsó!
Miért nem vesz anyukád magához, ha tartjátok a kapcsolatot??
Vagy csak beszélgettek és kész ennyi?
egyrészt nem az a baj hogy nem szeretne magához venni, de sajnos mivel a testvérénél él (nagybátyjámnél) én nem szerettnék oda költözni. másrészt, nem szeretnék hálátlannak tünni, nevelő szüleimmel szembe, hogy 16 éves koromig neveltek, most meg csak ugy se szó se beszéd, el megyek itthonról
és azért "favorizálom" kedves válaszoló a te szavaidat használva, mert attól hogy nem tudott felnevelni (körülmények miadt) igen is jó anya. természetesen aki nem ebben él, csak azt látja hogy "eldobott magától" de mióta ismét tartjuk a kapcsolatot (sokszor volt hgy ő próbált keresni, de én elutasítottam teljesen) látszik rajta hogy nagyon megbánta amit tett, és a mostani gondolkodásával biztos másképp tette volna. és nem csak beszélgetünk, hanem igenis csinálunk közös programokat, jókat és szivből szóló beszélgetéseket folytatunk. ugy hogy ez miadt "favorizásom".
16/L-nek üzenem:érdekelne,hogy hogyan tartod anyuddal a kapcsolatot..mármint,hogy hogyan vetted fel?Honnan tudtad,hogy ő hol él,meg ilyenek..?Nekem is segíthetnél azzal,ha megírnád!Én felpontoztalak!
MERT ÉN IS ÚGY VAGYOK,HOGY NEM ALAKULT KI A "NEVELŐ" SZÜLEIMMEL AZ A TIPIKUS ANYA-APA-GYEREK KAPCSOLAT,AMIT MÁS CSALÁDBAN LÁTOK!!!:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!