Műköröm? Piercing? Henna? Tetkó?
Figyelt kérdés
Van valamelyiked?
kort, nemet pls.
2010. júl. 26. 21:15
21/42 anonim válasza:
Henna nem egy nagy kaland... nekem is volt már 12 évesen nyaralás alatt, pár hét alatt lekopik, ahhoz tuti nem kell szülői beleegyezés, meg szerintem a többihez se, leszarják a készítők, hogy hány évesen csináltatsz tetkót vagy piercinget, és még csak le se kell őket fizetni.
22/42 anonim válasza:
hát műkörmöm volt, hennám volt, piercingem volt (amit titokba csináltattam, haza jöttem anyám kiakadt azt mondta hogy azonnal szedjem ki, nem szedtem, de 1 hétre rá begyulladz) tetkót nem szeretnék
23/42 anonim válasza:
Műkörmöm van, henna-tetkó nincs, és piercinget szeretnék az orromba vagy a szám fölé csak sajna nem engedik.
16/L
24/42 anonim válasza:
zselés műköröm:) sajnos csúnya szokás, de rágtam a körmöm, ezért rakattam fel. mellesleg mindig jól néz ki, és nem kell rá sok időt fecsérelni :)
16L
25/42 anonim válasza:
műköröm nemkell. hennára szintén nemvágyom, mert akkor már inkább a tetoválás ami lesz is később és már most tudom milyen de ezt nem akarom elhamarkodni. amugy meg van 5ös és 16os fültágító, septum, meg akarok még ínyféket is.
27/42 anonim válasza:
én még 11 vagyok,de majd később(néhány év múlva)
szeretnék egy szép hennát.:) Persze egy aprót,mondjuk valami szív.
28/42 anonim válasza:
15évesen 4 piercingem volt: 3 ajak(azegyiket kivettem), és egy orr. 12mmes fültágitóm van, először hetedikben akartam tágitani, sikerült is 2mm-re. :)
Nem vagyok divatk*va, én művészetnek tekintem a tetoválást is.
Lehet lepontozni. (Y)
17L
29/42 anonim válasza:
nincs egyikse, a fültágító undorító, piercinget nem akartam és nem is akarok, sőt láttam egy csajt, neki meg az arcában volt egy piercing hát az meg egyenesen ijesztő.... :O műkörmöt talán, mert nagyon hamar letörnek a körmeim, és így mindig picik maradnak, de nem szeretem az ilyen mű dolgokat. hennám volt, 12 évesen, még uncsim csinálta :D:D tetkó nincs, nem is lesz. egyelőre 17/L
30/42 anonim válasza:
van műkörmöm és piercingem is , nem is kell hozzá szülői engedély 14 voltam és nem kellet : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!