Lehetsèges hogy a lányom le feküdt a barátjával?
13 éves! Egyszerűen ott aludt? Na nemaaaaar! Az istenért, csak 13 éves! Gondolkodni azért szoktál, vagy csak utólag?
Basszus 22 éves vagyok tehát nem túl rég volt és engedékeny is volt anyukám de még csak meg sem mertem volna kérdezni 13 évesen 😱
Azért nem minden ennyire fekete-fehér, ahogy sok válaszoló látja. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, nem ismerem a lányodat. Kövezzetek meg, 13 évesen én is aludtam a 15 éves barátommal. Nyáron lejött a nyaralónkba, és bár külön szobában volt a szüleim kérésére, azért megoldottuk, hogy együtt aludjunk. És csak aludtunk, ölelkeztünk! Ekkor már 8 hónapja együtt voltunk, megbeszéltük egymás között a dolgokat, hogy igen szeretnénk lefeküdni egymással, hogyan fogunk védekezni stb., de még nem akkor! Végül majdnem két évig tartott a kapcsolat, azóta pedig 1 barátom volt akivel négy éve vagyok, mielőtt bárki is ribizlinek néz. Most 21 vagyok, nem szégyellem, hogy nekem korán jött ez a dolog, mert szerelemben és megértésben történt. Illetve koránérő típus is vagyok, így nem is akartam felelőtlenül belemenni semmibe.
Mondom, a te lányodat nem ismerem, de összességében kapcsolatfüggő a történet.
😂
Egyébként valszeg megtörtént,kezdhetsz aggódni,bár nem sajnállak.
Ha ennyire felelőtlen vagy, hogy 13 évesen hagytad ezt akkor megérdemled.
Viseld a következményét!
#26-os
Nem is kell sajnálnod!
Nekem pedig nem kell viselnem a következmènyeit a törtènteknek mert mint már mondtam nem zavar , hogy le feküdtek .
Hát hogyne, mert a mai anyukák már ilyen lazák. Mese az egész kérdés.
Plot twist: a kérdező azért ilyen laza anya, mert ő is csak 26 éves.
Nem neked kell viselned?
Ezzel majd akkor vigasztald magad, amikor az unokád végigordítja az éjszakát...
#28-as megállapítottuk már, hogy egy 12 és fél éves ábrándozó tiniről van szó. Ha anyuka lenne és nem zavarná ugyan miért írna ki ilyen [gyermeteg] kérdést?
Na, kérdező hogy áll a matek? megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!