Ebben a helyzetben egy pszichologus tudna segiteni? Vagy idovel jobb lesz valtozik a gondolkozasa a fiamnak?
Utobbi idoben mindenben ellenkezik, ami nem is lenne gond 13 eves, kamaszodik es fiu is. De olyan dolgokat muvel ami szerintem nem normalis. Ennyi idosen beleszol a politikaba, ezt pl vegig orditja az utcan vagy egy boltban. Na-cinak kepzeli magat, sajnos mas gyereket is bant emiatt. Ezt most tudtuk meg, hogy facebookon fenyegeti a gyerekeket es a szuleiket. Van olyan, akinek a szulei felakarjak jelenteni mert a gyerekuk telefonjat szemuvegjet is tonkretette. Egy igazi agresszor amirol csak most tudtunk, eddig nem szoltak. Senki nem tud vele leulni beszelni mert kiabal, veszekszik kepes inkabb bezarkozni a wcbe csak ne kelljen beszelni. Az apjat es engem semmibe nez mert mi szerinte az orban cs.kai vagyunk.
Az apja lemondja holnap a telefonja elofizeteset es a telefonjat elvettuk. A tevet minden laptop stb kutyut. Egyszeruen nem ertem hogy jutottunk idaig mikor vannak szabalyaink, nincs elhanyagolva
És az nem lehet, hogy tényleng az Orbán csicskái vagytok?
Na viccet félretéve.
De,kell neki sűrgősen szakember,mert nem normális.
Beszélj az ofővel,hogy ott - vele milyen.
Az osztálytársai helyében tőlem már kapott volna szépeket,amiktől csillagokat lát 🌟
Szia, megkérdezhetem mi történt azóta?
Eltelt közel 4 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!