Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ebben a helyzetben egy pszicho...

Ebben a helyzetben egy pszichologus tudna segiteni? Vagy idovel jobb lesz valtozik a gondolkozasa a fiamnak?

Figyelt kérdés

Utobbi idoben mindenben ellenkezik, ami nem is lenne gond 13 eves, kamaszodik es fiu is. De olyan dolgokat muvel ami szerintem nem normalis. Ennyi idosen beleszol a politikaba, ezt pl vegig orditja az utcan vagy egy boltban. Na-cinak kepzeli magat, sajnos mas gyereket is bant emiatt. Ezt most tudtuk meg, hogy facebookon fenyegeti a gyerekeket es a szuleiket. Van olyan, akinek a szulei felakarjak jelenteni mert a gyerekuk telefonjat szemuvegjet is tonkretette. Egy igazi agresszor amirol csak most tudtunk, eddig nem szoltak. Senki nem tud vele leulni beszelni mert kiabal, veszekszik kepes inkabb bezarkozni a wcbe csak ne kelljen beszelni. Az apjat es engem semmibe nez mert mi szerinte az orban cs.kai vagyunk.

Az apja lemondja holnap a telefonja elofizeteset es a telefonjat elvettuk. A tevet minden laptop stb kutyut. Egyszeruen nem ertem hogy jutottunk idaig mikor vannak szabalyaink, nincs elhanyagolva

2020. márc. 11. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És az nem lehet, hogy tényleng az Orbán csicskái vagytok?

Na viccet félretéve.

De,kell neki sűrgősen szakember,mert nem normális.

Beszélj az ofővel,hogy ott - vele milyen.

Az osztálytársai helyében tőlem már kapott volna szépeket,amiktől csillagokat lát 🌟

2020. márc. 26. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia, megkérdezhetem mi történt azóta?

Eltelt közel 4 év

jan. 28. 13:33
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Remélem kifizettétek a kárt, amit másoknak okozott ez a kis köcsög.
jan. 28. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Te tisztában vagy vele, 13-as, hogy valakinek a gyerekéről beszélsz? Szemtől szembe is leköcsögöznéd a fiukat (hívj meg az eseményre), vagy csak névtelenségbe menekülve van ekkora szád?
jan. 28. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Simán, söt seggbe is rúgnám vagy felpofoznám. Nem hiába akarták más szülök feljelenteni. Te komolyan azt hiszed, hogy azoknak a szülöknek, akiknek fenyegeti a gyerekét es a szuleiket is, meg a gyerekuk telefonjat szemuvegjet is tonkretette, hogy majd azok olyan kis szelíden beszélnének a kérdezö kölykéröl, ahogy te? Nagy tévedésben élsz akkor. Képzeld már bele magad más szülök helyébe, akit zaklatott ez az aggresszor. Megnézném, akkor mekkora pofád lenne.
jan. 28. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Neked viszont nem ártott az illető gyerek, még csak nem is láttad, úgyhogy pillanatnyilag a te fröcskölődésed az egyetlen agresszió, amit tapasztalhatunk. Másokat majd akkor védj meg, ha helyzetben vagy. Volt már rá példa?
jan. 28. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
31%
Na, jó, én nem beszélgetek veled, a kérdésre jöttem válaszolni, nem más hülyeségeivel meg kötekedésével foglalkozni. Fogadd el, hogy mindenkinek más a véleménye, és ne köss bele másokba, csak mert más a véleményük, mint neked.
jan. 28. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!