Ez szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Apám az elmult idöben elekzdett mindent korlátozni. (pl a telefonomra rárakott egy alkalmazást amivel figyeli hogy hol járok és mit bongészek. Korlátoz mindent és mindig ideges. Ez kb 3 éve tart és már ott tartunk hogy a laptophoz nem is érhezek hozzá az xbox-hoz se és a telefonomat figyelni és azt is lekorlátozta teljesen. Nem értem miért csinálja pedig jó tanuló vagyok sportban is vannak sikereim. 16/f2020. márc. 7. 13:25
1/7 anonim válasza:
Nyilván túlzás tőle, de mi az ami ezt kiváltotta?
2/7 anonim válasza:
Nem, nem normális.... Sőt! De mi volt rá az oka? Anyukád mit szól hozzá?
(és amúgy milyen alkalmazás ez?)
3/7 1Léna válasza:
Szerintem szeret, figyel reád, és védelmezni próbál, hogy elérhesd a céljaidat, és együtt örülhessen Veled.
4/7 anonim válasza:
Ha te semmi konkrét okra nem tudsz visszaemlékezni, ami ezt kiváltotta, akkor az ő életében lehet az ok: munkahelyi , egészségi, és attól szorong.
5/7 anonim válasza:
"pl a telefonomra rárakott egy alkalmazást amivel figyeli hogy hol járok és mit bongészek. "
YouTube- telefonod típusa-factory reset- megnézed hogy kell-aztán megcsinálod és lekerül róla a kém program.
Amúgy nem normális az apád,de most mit vársz mit csináljunk
6/7 anonim válasza:
Egyaltalan nem normalis! 11 evesen se lenne normalis. De igy foleg nem.
7/7 Fsms válasza:
Nem normális , esetleg tudsz vele beszélni ? Vagy valakit megkérni , h segítsen. Nekem a fiam 18 éppen, semmi ilyet nem teszek, inkább ha hiba van pl. a Routeren neki állunk együtt megoldani, h legközelebb tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!