Normális hogy a 13 éves lányomnak aki a balettintézetbe jár azt mondta a tanár hogy túl kövér 159 centivel és 47 kilóval?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja ez megy pedig ha körülnézel az utcán az ő korabeliek szinte mind kövérebbek. Szegény meg sírva jön haza.2020. febr. 11. 19:24
2/24 anonim válasza:
Teljesen normális a súlya.
Persze lehet a balettintézetbe nem normális súly kell, hanem kevesebb.
3/24 anonim válasza:
Balettintézetbe nem jó a normális de még a vékony sem. Extra vékony kell. Tudom, én is baletteztem.
5/24 anonim válasza:
Akkor talán itt az idő, hogy eldöntsd, testképzavaros balettost akarsz belőle nevelni vagy egészséges embert. És elvinni olyan sportra, ahol a sport a lényeg meg az egészséges életmód.
6/24 anonim válasza:
Ez tényleg husos a baletthoz.
Miért nem íratod más tánc formára?
7/24 A kérdező kommentje:
#5: ő álma hogy balettos legyen és elmondhatatlanul örült hogy felvették. Persze százszor elmondtam neki mennyi áldozattal jár de ő ezt akarja és kész. Nem én akarok lenni a mostoha aki tönkretette az életét. Persze ha már ő sem akarja akkor azonnal elhozom. De tényleg nagyon tehetséges kár lenne veszni hagyni.
2020. febr. 11. 19:45
8/24 anonim válasza:
7.-nek.
Akkor marad az éhezés, önhánytatás, vízhajtó, hashajtó,...
9/24 anonim válasza:
Ha az o alma ez, akkor bizony ideje fogyokurazni es neked ebben tamogatni. Ekkora sullyal kifogjak rugni
10/24 anonim válasza:
jesszus.. akkor hány kilonak kellene lennie..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!