Hány éves korodban viseltél először tangát?
Figyelt kérdés
Anyutok hány éves korotokban éngedte,hogy azt viselj?2010. júl. 23. 20:43
11/32 anonim válasza:
kb 8 éves korom óta csak azt hordok..egy 16 éves lány.:)
12/32 anonim válasza:
én nem tudom hugomra.. én ráadtam 5 évesen. birta.. azért adtam rá mert kimostam ösze ment rá jovolt:D:D
13/32 anonim válasza:
9 éves korom óta kb, azóta imádom. :)
15/l
14/32 anonim válasza:
13 éves, lány vagyok, és valahogy' sosem vágytam tangára. Nekem ennyi idősen megfelel a normális bugyi.
15/32 anonim válasza:
Kellett volna engedély?Sosem volt ilyen szigorú anya-lánya kapcsolatunk,inkább baráti,szóval ilyenekre nem kellett engedély (megjegyzem a bulikra sem,csak mondtam,hogy megyek ő meg falazott apám előtt)
SZóval a kérdésre a válasz: 13:))
16/32 anonim válasza:
detto 21:40
Amugy szerintem nem kényelmes és tesin láttam olyan lányt aki puderezi a fenekét csak azért hogy ne csufolják ki a ... osztálytársaim.
17/32 anonim válasza:
Én még most sem, nem vágyom rá.
15/l
18/32 anonim válasza:
hülyeség a tanga.jó néha jól mutat,de felesleges szerintem.az én koromban meg pláne:D
13/L
19/32 anonim válasza:
Nekem ilyen nincs hogy engedik-e vagy nem. Én egy ideje hordok de nem csak tangát hanem rendes bugyit is. Van amikor rendes bugyit veszek fel máskor tangát.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!