Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a barátnőmmel?

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

A barátnőm elkezdett fogyókúrázni. 184 cm és 70 kiló volt. Most 61. És még mindig fogyni akar... 56-57-re. Valami csontmodell a példaképe. Tudni kell róla h nőies testalkatú, nagyon szép alakja van. Már 3 hónapja nem jött meg neki és eddig 85C-s melltartót hordott most pedig még a 80/B is nagy neki. Remélem nem hányatja magát...:S

A hangulata is egyre rosszabb nem akar semmilyen programban részt venni. Már rengetegszer győzködtem én is, az anyukája és az osztályfőnöke is, de nem hallgat senkire. Mit csináljak vele?

14 éves a barátnőm

2010. júl. 22. 21:55
 1/2 anonim válasza:
A következőt tenném a helyedben: először is leülnék vele beszélgetni erről. Ne lebeszélni próbáld a fogyásról, hanem hallgasd meg, és legyél nagyon megértő. Valószínűleg lelki probléma van a háttérben, írtad is, hogy egyre levertebb. Ha érzi, hogy bízhat benned, el fogja mondani szerintem, mi a gyökere az egésznek. Támogasd mindenben, éreztesd vele, hogy minden rendben a külsejével, és hogy nem kell változnia, hogy tetsszen neked vagy bárki másnak. Az önbizalma növelése mellett próbálhatnál olyan programokat szervezni neki, amiről tudod, hogy nagyon élvezné. Esetleg csinálhatsz neki többször valami nagyon finom vacsorát - lehet, hogy ha tőled kapja, nem utasítja vissza a finom ételeket is. Egyébként jó látni, hogy ennyire segíteni szeretnél, és aggódsz érte, szurkolok!
2010. júl. 22. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül egészsésges... attól, hogy fogyni szeretne, attól még táplálkozni muszáj. Főleg egy fejlődő szervezet esetében... Fel kellene rá hívni a figyelmét, hogy ez elég veszélyes játék... és nem ez a módja... mert most többet árt ezzel magának, mint használ.
2010. aug. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!