Kamaszodó fiúnak hogy lehetne diszkréten elmondani, hogy mivel már nem kisfiú jobban takargassa magát?
nem igazán értem a kérdést
egyrészt: ha egy gyerek anyaszült meztelenül rohangál, nekem az is elég furcsa, gyerekre is szokás ruhát adni, legalább alsógatyát meg egy rövidnadrágot
másrészt viszont, ha a meztelenség alatt az egy szál rövidnadrágot érted, akkor meg nem értem, mi a bajod, mert egy egészséges férfi egóhoz hozzá tartozik, hogy póló/ing nélkül is frusztráció nélkül ellegyen félmeztelenül, elvégre nincs melle, amit takargatnia kellene...
Nincs annál férfiasabb, mint amikor fiatal felnőtt srácok egy szál rövidgatyában strandfociznak a tóparton...
Szóval, ha ez a második eset áll fent, akkor azt javaslom, ne szólj neki sehogy, mert nem kell belőle szégyellős kislányt nevelni, ha meg az első eset, az anyaszült meztelen áll fent, ott meg eleve elég nagy gondok voltak már eddig is a neveltetésével
Egyrészt tényleg az lenne a fő, hogy hogyan.
Ha meg csak póló nélkül rohangál és te végképp nem tudod megszokni akkor csak kérd arra hogy legalább előtted ne ha ez elkerülhetetlen, mert sokat vagytok együtt akkor sajnos azt kell írjam így jártál :D nem kell neki be burkolózni.
Pl nekem se volt öröm nézni apám szőrös hátát meg hasát meg a hasa is egy hordó volt. Ezt kellett lessem nyaranta 🤣 de na.. ez van...
Ha nem szégenlős előtted, előttetek, akkor biztosan bizalmas, bensőséges a kapcsolatotok. Így csodálkozom, hogy Te nem tudsz bizalmasan beszélni vele erről.
Igaz, lehet eljön majd az az idő is, amikor bezárkózik, amikor nem látod, csak a közös kaják alkalmával, meg mikor megy valahová, vagy jön valahonnan. Más esetbe meg a szobályába kuksol.
Nem tudom, engem nem nagyon zavarna, ha a saját gyerekeim akár meztelenül lennének otthon, ha akar nyugodtan.
Sőt én úgy is nevelném majd késöbb a gyerekeimet, hogy a szégyenlősség egyáltalán még közelébe se legyen a szókincsüknek.
Ha jól értem, a gyerek tisztában van azzal, hogy nyilvános helyen mi az öltözködési norma. Mi is akkor a gond?
Pontosan milyen kár származik abból, ha egy családtag fürdés alkalmával nem takargatja magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!