Felvállalnád a barátodat, ha skinhead?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 22:36
11/28 anonim válasza:
A barátságra és a szerelemre tudomásom szerint az jellemző hogy felvállaljuk a másikat. Ha ez nincs mg akkor az már nem barátság/szerelem.
12/28 A kérdező kommentje:
Ilyen szempontból hülye a kérdés. tényleg. :)
2010. júl. 22. 20:53
13/28 Ani1979 válasza:
Hát ha már ilyen kérdést teszel fel,az már nem jelent sok jót,szerintem.Ha meg szereted akkor igen is vállald fel.Soha ne foglalkozz más véleményével,ha a szüleid ellenzik a dolgot ,álljatok a talpatokra s bizonyitsátok be ,hogy minden oké.
14/28 anonim válasza:
Nem vállalnám fel, nem állnék szóba vele.
Valószínűleg megverne, mert raszta hajam van és már kergettek meg emiatt. :S
Félek tőlük.
15/28 A kérdező kommentje:
Nem kell pedig tőlük félni. O.o
2010. júl. 23. 16:32
16/28 anonim válasza:
Apum is az :) Mostanában kimondottan ,,menő".
17/28 anonim válasza:
Ha nem vállalod fel, minek jársz vele?
Nem rád értem, kérdező, csak úgy általánosságban.
18/28 A kérdező kommentje:
Itt páran eltévedtek ( nekem neked, utolsó), én nem azért kérdeztem, mert én nem vállalom fel. Kíváncsi vagyok, hogy TI felvállaljátok-e..
2010. aug. 2. 21:21
19/28 anonim válasza:
Ha én járok valakivel, akkor nincs olyan tulajdonsága, ami annyira taszítana, hogy szégyellem felvállalni.
20/28 anonim válasza:
annak idején megtettem. pedig én nem úgy gondolkodtam, mint ő. ő viszont egy idő után érezhetően szégyellt engem a haverjai előtt. utólag belátom, nem a felvállalás volt a gond, eleve nem kellett volna vele összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!