Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felvállalnád a barátodat, ha...

Felvállalnád a barátodat, ha skinhead?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 22:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
66%
igen
2010. júl. 21. 22:40
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Valoszinuleg azert jonnek vele ossze, mert hasonlo beallitottsagu vagyok, ha nem akkor eselye nem lenne annak, hogy osszejojunk. Amugy ha mar valamit szegyelnunk kell a parunk tulajdonsagaiban, akkor eleve halalraitelt a kapcsolat.
2010. júl. 21. 22:44
 3/28 anonim ***** válasza:
36%

nem mind1 h sima skinhead, vagy bunkó drogos izékke..

nekem van kokrét skinhead cigány gyülölő ismim totál korrekt srác. nem cigizik nem drogos nem piál nincs acélbetkósa.. de legalább tesz az országért.. ha lehetne öt raknám az Orbán heyére.

2010. júl. 21. 23:20
 4/28 anonim ***** válasza:
28%
Fel mert tisztelem őket:)
2010. júl. 21. 23:41
 5/28 anonim ***** válasza:
35%

A rendes, hithű skinhead nem drogozik. Csak a sharpok, de azokról mindenki tudja, hogy csak kopaszra nyírt pankok, nem skinheadek.

Amúgy igen, felvállalnám, én is az vagyok. :)

2010. júl. 22. 00:49
 6/28 anonim ***** válasza:
62%

Na, azért a skinheadok nem csak a cigány embert utálják!

Hát, én a rasszistákat ki nem állhatom..

nemhogy nem vállalnám fel, de szóba se állnék ilyennel..

Igaz, a cigányokat én sem birom, de az még nem jelenti, hogy rasszista vagyok. Viszont van egy csomó néger meg mindenféle barátom.. na azok sokkal normálisabbak mint egy idétlen skinhead..

2010. júl. 22. 07:03
 7/28 anonim ***** válasza:
32%

Eleve nem lenne skinhead barátom, mert nagyon távol áll tőlem az ő világuk és az elveik...

Csak akkor lenne ilyen barátom, ha én is hasonló lennék, akkor viszont még büszke is lennék rá szerintem, szóval biztos felvállalnám...

2010. júl. 22. 09:50
 8/28 anonim ***** válasza:
55%
Egy anyuka vagyok: remélem, felvállalná a lányom! Ahogy én is felvállaltam anno, bármiféle barátom volt :)
2010. júl. 22. 09:52
 9/28 anonim ***** válasza:
44%
nekem is skinhead barátom van:P és felvállalom:D
2010. júl. 22. 12:05
 10/28 A kérdező kommentje:
Az enyém nagyon rendes, nagyon kedves, nagyon szeretem őt. :)
2010. júl. 22. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!