Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 12 éves lányom nem akar...

A 12 éves lányom nem akar időben lefeküdni aludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 23:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

#10 ment a zöld!

Teljesen egyetértek veled,így 14 éves fejjel :D

2020. jan. 5. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Off: Vannak itt érdekes válaszok, hozzászólások azért...

"Keso delutan este fizikailag faraszd le. Vidd el setalni ki a friss levegore."

12 éves a kérdésben említett leányzó. Utoljára én ezt a direkt fárasztásta a nagycsoportos fiamnál csináltam.

"kapcsoljatok ki a vilanyt meg az elektromos dolgokat,telefon tablet legyen lemeritve,ne tudja hasznalni,akkor kenytelen lesz elaludni"

Vagy nem. Nálunk gyerekkoromban 9-kor villanyoltás volt, sosem tudtam elaludni. Volt, hogy 11-ig, éjfélig forgolódtam az ágyamban a sötétben, vagy a fejemben szóláncoztam, stb. Aztán a zsebpénzemből vettem egy zseblámpát, és olvastam éjfélig minden este. 2 hónap múlva ezt elmondtam otthon, utána a szüleim is belátták, hogy ennek nem sok értelme van akkor, mert ugyanúgy nem alszom.

On:

Semmit. Majd elalszik, ha fáradt.

2020. jan. 6. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Az a helyzet, hogy lassan felnő, és maga ura lesz. Már neki kell beosztani az idejét. Egyre kevesebb lehetősége/felelőssége van a szülőnek, hogy ezekbe beavatkozzon. Felesleges vitákat szít a családban, és amíg ő nem éli meg, hogy fáradtan nem olyan jó/hatékony a másnap, addig a szülő hiába mondja. Nem fogadja el.

2020. jan. 9. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!