Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy találok valakit aki nem akar lefeküdni velem?

Figyelt kérdés

Nem vonzódom szexuálisan egyik nemhez sem, csak lelki kapcsolatot szeretnék.

Fiatalok körében nem hallottam még ilyenről, hogy aszexuálisak lennének:-(

2019. aug. 28. 04:03
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlenül kell valakivel lefekudnöd, ha jársz vele. Az csak abban az esetben lenne, ha értelmes embert találtál akivel hosszabb időn keresztül tudnál együtt maradni. Viszont, ha csak amolyan lelkikapcsolatot szeretnél ahhoz elég egy nagyon szorosan hozzád tartozó barát is.
2019. aug. 28. 06:19
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az elején még sokan benne lennének egy ilyen kapcsolatban, csak egy idő után, ha tényleg szeretitek egymást, akkor bizony egyszer majd akarni fog valamit... Akármilyen megértő is az illető, de egy adott idő után, megszerzi azt amit szeretne (csak lehet másnál).

De fiatalon úgysem szoktak túl gyakran tartós kapcsolatok kialakulni...

Ismerkedj, és mint általában szokott lenni, majd magától alakulnak a dolgok.

Sok sikert!

2019. aug. 28. 06:23
 3/6 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
17%
Nem muszáj vonzódnod a párodhoz, de ha szereted, akkor nem nagy fáradtság kielégíteni, elvégre örömöt okozol vele neki. Nem ez lenne a cél?
2019. aug. 28. 06:56
 4/6 anonim válasza:
79%
Keress magadhoz hasonló aszexuális párt :)
2019. aug. 28. 08:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon lmbtqs csoportokban szoktak aszexuális fiatalok is lenni, egy próbát megér :)
2019. aug. 28. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
Én nem külsőre vagy szexre megyek, sőt egyenesen ellenzem a szexkapcsolatot, de nekem is lenne igényem rá ha szeret és elfogad.. Ha nem adod be rá a derekad akkor lehet tényleg nagyon nehéz lesz... :/ 18f
2019. aug. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!