Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti egyedül hagynátok éjszakára?

Ti egyedül hagynátok éjszakára?

Figyelt kérdés
15 éves a lányom, kollegista. Most otthon van, mi pedig 2000kmvel odébb. Mamájánál alszik, most próbálja kihisztizni hogy hadd maradjon otthon éjszakára, mert holnap korán megy el és nem akarja ezzel terhelni az időseket. Ti megengednétek hogy otthon aludjon?
2019. dec. 27. 18:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pont 15 évesen maradtam egyedül először éjszakára is.

Ha megbízható, rendes lány, akkor engedd meg. Mindenki folyton a házibulira meg a fiúkra gondol ilyenkor, de én pl. most 17 évesen szilveszter éjjelén is egyedül leszek, mégsem fogok sem házibulit rendezni, sem elmenni bulizni, sem leinni magam és fiút sem hívok fel.

2019. dec. 28. 08:14
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Egyedül nem. Esetleg egy barátnőjével. Vagy a fiújával.
2019. dec. 28. 08:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég nagy már, fiatalabban is maradhatott a gyerekem otthon egyedül.
2019. dec. 28. 08:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

14 evesen a 7 eves ocsemmel maradtunk erdei hazban, 5 km-re a legkozelebbi falutol.

Eletkeptelenseg netovabbja hogy nem tudna otthon maradni a sajat otthonunkban ejszakara.

Ha fiuzni akar, ugyis megoldja mashol, hazibulit meg nem lehet 100% eltuntetni, azt meg tudja hogy milyen buntetest fog kapni.

2019. dec. 28. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Valakiben felmerül, hogy nem? A saját házukról van szó. Milyen “kis gikszer”ről beszélnek egyesek? Néhány év és felnőtt ember lesz, de nem lehetne otthonhagyni éjszakára?

Ez meg csak valami amcsi filmes agyré, hogy majd akkor ő jól házibulit szervez... hol éltek ti?😀 A legtöbbnek eszébe sem jut ilyesmi.

2019. dec. 30. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy elgondolom, hogy a lányom osztálytársa ötödikes volt, amikor beíratták a német iskolába a városban, a család falun élt. Egy évig lakott bentlakásban, nem szerette. Aztán egy évig rokonoknál, az sem ment.

Hetedikes volt, 14 éves múlt, amikor kivettek neki egy szobát, ahol egyedül lakott, és egyedül látta el magát. Mi közel laktunk, hozzánk fordulhatott, ha gondja volt. De igazán nem használta ki a segítségünket. Csak akkor fordult hozzánk, ha igazán bajban volt. A legnagyobb baja akkor volt, amikor kizárta magát a lakásból, vagy amikor hét végére elfogyott a pénze, akkor nálunk evett.

Amikor kilencedikes volt, beköltözött hozzá a hetedikes húga, akkor már róla is ő gondoskodott. Okos, talpraesett felnőtt vált belőle.

Hát ezért nem értem én ezeket a kérdéseket.

2020. jan. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!