Ez normális? (bövebben Lent)
Figyelt kérdés
Szoktam gondolkozni dolgokon pl: mi történik hogy ha meghalunk?, hová kerülünk?, talán egy újjab testbe kerülünk? szóval ez normális?2010. júl. 19. 19:12
1/10 anonim válasza:
hidd el! tök normális! :D egyszer mindenkiben felmerül ez a kérdés.
2/10 A kérdező kommentje:
hu kösz már azt hittem hogy vmi kiválasztott vagyok xD
2010. júl. 19. 19:17
3/10 anonim válasza:
Sztem tök normális!
Én azon szoktam, hogy mi lesz a sok cuccal, ha egyszer mindenki meghal? minek építették pl. akkor a házakat.ilyen hülyeségeken. te hány éves vagy?
4/10 anonim válasza:
én a múltkor 1órán át ezen agyaltam és tökre kétségbe voltam esve,hogy milesz ha meghalok.
13/L
5/10 anonim válasza:
20:43-as vagyok.
Ez csak ebben a korban van? Vagy meg is marad? 13/L
6/10 anonim válasza:
megmarad! hiszen ugyebár tudjuk.. addig élünk míg meg nem halunk... és mivel csak azt tudjuk hogy mi van akor ha élünk ezért foglalkoztat hogy mi van akkor ha már nem.. szóval...
7/10 A kérdező kommentje:
ÉN 11 VAGYOK ÉS MÁR FÉL ÉVE JÖTTEK ELÖ AZ AGYALÁSOK
2010. júl. 20. 15:39
8/10 anonim válasza:
Nyugi, én is szoktam ezen agyalni, sőt volt, hogy a barátaimmal beszéltünk ilyesmikről.
9/10 anonim válasza:
Kiválasztott vagy, mi xDDD
Am tök normális, én is szoktam rajta gondolkodni :D
10/10 anonim válasza:
igen eleinte normális aztán jön az h vagy elfelejted.. mert kiagyaltad magad.. vagy jön az öngyi depi stb. gondolkozz csak rajta de ha ugy érzed baj van.. keress fel szakembert mert nem játék a dolog. nem mind1 h mennyit gondolkodsz e rajta mit érzel közben pl h jo lenne e vagy.. szoval érted te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!