Fiuknál mikor kezdődik az igazi kamaszkor?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor szembe mennek mindennel és csak az a jó amit ők mondanak vagy csinálnak. Minden más mellékes2019. nov. 30. 18:06
1/7 anonim válasza:
Attól függ, vannak osztálytársaim akik már 10 évesen elkezdték (5-be) én vagyok a Jani. Én még máig nem kezdtem el (8.-os vagyok, 14/F) Én egyenlőre nem tartom ezt nagyon fontosnak, persze biztos lesz majd amikor elmegy az eszem, akkor majd meglátjuk
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a fontosság miatt kérdeztem hanem amikor jön magátol és semmi se jó ugy ahogy van vagy volt addig. Nagyon fárasztó azt hallgatni egész nap, hogy mi miért nem jó
2019. nov. 30. 18:25
3/7 anonim válasza:
Ezt most úgy értetted, hogy kamasz vagy, és nem szereted amikor azt mondják mi jó, mi nem jó? Erre csak annyit tudok mondani, hogy én sosem hallottam meg, nem értettem meg mivel engem az okítások nem érdekelnek (attól függ miről van szó) Úgy érzem, hogy ez nálam már a kamaszkor kezdete (fejben biztosan :D) (első vagyok)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ugy értettem. Szülő vagyok!
2019. nov. 30. 18:35
5/7 anonim válasza:
Szia. Nálam most van. 11 éves a fiam. 12 lesz februárban. 6 is. Kivagyok tőle
🙄
6/7 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent?? Nálunk is gond ez az idòszak!
2019. nov. 30. 20:45
7/7 anonim válasza:
Az első válaszadó MIÉRt nincs jelentve? megint nem tesztek eleget a kötelességeteknek? bezzeg a kérdések lekamuzása az megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!