Két 15 éves (fiú-lány) unokatestvér együtt aludhat egy ágyban?
Na álljon meg a díszmenet!
Az "egy ágyban aludni" kifejezés alatt én végig egyszemélyes ágyat értettem.
A franciaágy (kétszemélyes ágy) egészen más helyzet. Azt úgy fognám fel, mintha egyszerűen csak egy szobában aludnának.
Kérdező!
Ha valóban érdekelnek a válaszok, nemcsak egy beépített, kattintgatásnövelő troll vagy, akkor egyértelműsítsd már a kérdésedet!
Egy- vagy kétszemélyes ágyról van szó????
Nagyon nem mindegy h egy testvérről (napi kapcsolatban vannak együtt nőttel fel) vagy egy unokatesóról van szó, akvel nyaranta találkoznak!
Te mit szólnál ha egy veled elkentétes nemű "idegennel" kéne egy ágyban aludnod?
Ha tetsze a dolog miért?
Nem azt mondjuk h feltétlenül dugni fognak, de lássuk be h benne van a pakliban h rörténik valami (nem feltétlen konkrét szex)
A háttérről még mindig nem tudunk semmit.....
Mennyire vannak kapcsolatban a fiatalok?
Jó ég, mennyi beteg ember van itt...
Ha naponta látja ha nyaranta, akkor is tudja, hogy ő az unokatestvére. Vagy nektek ezt olyan nehéz lenne ép ésszel felfogni?
Felnőttnek érzi magát? És? A felnőttek dugnak az unokatestvérükkel? Konkrétan felfordult volna a gyomrom, ha 15 évesen ilyen gondolat az eszembe jut, nemhogy ráizguljak az uncsitesóra, csak mert én bennem tombolnak a hormonok.
Ha elígerkezne ez a szituáció, anyám pedig azt mondja hogy nem aludhatunk együtt mert dugni fogunk, hát a pofájába röhögnék a tisztelt szülőnek.
Akkor úgy oldanánk meg, hogy a testvéremmel aludnék, vagy a szüleimmel, bár esélyes, hogy velük is nyomnék egy orgiát, mert tombolnak a hormonok 😂
Szia
Attól függ...
Én pl máig van hogy vele alszok. Ha épp jön hozzánk és párom dolgozik, nem szeretek egyedül aludni és ő se. Neki is van párja és semmi nem történik köztünk max beszélgetünk órákon át mert tök rég találkoztunk. Ennyi én 24/L ő 27/F
Nincs ebben semmi rendkívüli szerintem :)
Én 16 évesen egy szobában, de külön ágyban aludtam a 14 éves ellenkező nemű uncsitesómmal 3 napig.
Először kicsit zavart amikor megtudtam hogy így tudják csak megoldani a szállast, de gondoltam túléljük. Gyerekkorunk óta minden nyarat együtt töltöttünk, ezenkívül kb évente 4-szer találkozunk.
Eszembe sem jutott semmi szexuális, mert azontúl hogy alapból fiatal lenne hozzám és egyáltalán nincs is köztünk kémia (nyilván rokonok között nincs) nem vagyunk állatok. Persze tombolnak a hormonok, de ez nem jelenti h rámászok a rokonomra. Egyáltalán nem tekintünk úgy egymásra. Inkább hülyéskedtünk, beszélgettünk este órákig.
Szerinte is az a beteg akinek a fejében megfordul hogy bárki lefeküdjön az uncsijával.
"Ha valaki az uncsitesójára izgul az hormonoktól és a találkozások mennyiségétől függetlenül beteg"
Itt a pont. Ennyi.
Sőt nekem mostoha bátyám is van meg unokabatyam is. Egyikkel se jutott eszembe soha dugni. Pedig a mostoha bátyám ver szerint nem is a rokonom. Normális családokban ez így szerintem nem merül fel...
Arról nem is beszélve hogy mikor mi anno sátoroztunk minden nyaron minidig mi gyerekek külön sátorban voltunk. Igen. Külön sátorban a mostohabatyammal. És képzeljetek, volt olyan, hogy..... ja nem volt. Soha nem volt semmi. Eszünkbe se jutott.
Fiú barátommal lány létemre fesztiváloztunk egy sátorban. Semmi nem történt, mert barátok vagyunk.
Amúgy az a kérdés, h ellenkező nemű testvéreket hagynál egy ágyban aludni? Ha igen, akkor az uncsitesó ugyanaz. De érdemes a gyerekeket is megkérdezni, lehet az mondja valamelyik, hogy inkább a földön alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!