Két 15 éves (fiú-lány) unokatestvér együtt aludhat egy ágyban?
Ha nem muszá, akkorj nem
Amúgy én sem értem, hogy mindenki ennyire perverz-e hogy többet gondol bele???
Vagy velem van a gond, hogy aludtam 18-19 évesen fiú osztálytárssal, úgy, hogy soha nem jutott eszünkbe összeszexelni, pedig rokonok sem vagyunk.
Nyilván aludhatott volna valamelyikünk a földön is.. de inkább nem.
"nagy gond lehet veled, ha ezt kérdezed."
Szerintem azzal nagyobb gond van, aki kinézi a gyerekéből hogy lefeküdni az unoktestvérével, vagy egyáltalán megfordul a fejében ilyesmi.
Azért a kamaszok sem hülyék...
nem lehetne úgy utazni, hogy annyi ággyal számolunk, ahány ember megy? vagy nem rátukmálni magunkat a vendégekre, hogy akkor is nálunk aludjanak, ha nem férünk el?
ha családilag utazunk, nekem (20L) meg a 16 éves öcsémnek még mindig egy ágyban kell aludnunk, mert az apám képtelen plusz egy ágyat foglalni... mert így olcsóbb, és többet maradhatunk. ez az, amiből nem kell több, egy is sok.
A kérdésről olyan szituáció jutott eszembe, hogy vendégségben van az egyik család a másiknál, és csak így tudják megoldani. Természetesen megengedném, velem is előfordult anno.
Ahol egyáltalán felmerül az, amiért itt páran nem engednék meg, az már egy eleve beteg család. Nem is értem, hogy jut eszébe valakinek ilyen, biztosan magukból indulnak ki.
Itt nem arról vsn szó h betegek!
2 hormonokkal tomboló tinédzserről van szó, akik pont abban a korban vannak, h már "felnőttnek" hiszik magukat.
Kérdem én. Ha egy osztálykiránduláson megtudnád h a fiúk a lányokkal egy ágyban aludtak, mire gondolnál?
Unokatestvérek. Egyáltalán napi kapcsolatbsn vannak, vagy csak évente 2x találkoznak?
Kérdező, inkább te válaszold meg, hogy miért akarod egy ágyba fektetni őket.
Nem. Jó esetben ők is felháborodva tiltakoznának. Ha ők akarják, akkor biztos lehetsz benne, hogy szexelni akarnak.
16-ra:
Normáliséknál ilyen esetben egyiküknek a szőnyegre terítenek egy vastag plédet és ő azon alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!