Kezdjek aggódni?
Én tényleg nem értem, hogy miért kell egy ilyen ügyben is “finoman” kiszedni belőle meg körbenyalni azt a “gyereket”
Meg kell mondani, hogy ennek lesz következménye az iskolában és legyen szíves most azonnal elmondani, mi volt a balhét kiváltó ok, mert neked ki kell állnod mellette és csak akkor tudsz, ha igazat mond.. meg különben is, nem hiszem el, hogy nem tudja kinyögni, hogy XY csúnyàt mondott a családjára vagy lenyúlta a pasiját vagy akármi. Ha verekedni tudott mindenki előtt, akkor csak nem olyan nehez a saját anyjának elmondani mi végett.
Nem hiszem, hogy a finomkodás ideje lenne most... le kell ültetni és beszéljen.
Utolsóhoz csatlakoznék,igenis beszéljük meg-nem azért mert én vagyok a szigorú szülő,hanem,mert tudjam mi van a gyerekkel.
Mondjuk,ha tudom,hogy a gyerekem alaptermészete nem ilyen,és egyedi esetről lenne szó,akkor nem szívnám fel úgy a vizet. Volt amikor az én legnagyobbom is pofonverte az osztálytárát,és nekem is szóltak miatta. Aztán kiderült,hogy hosszú ideje szivatja/piszkálja,és a másik fél combon is rúgta. Szóval nem kell leharapni a fejét,szerintem,volt oka a történésnek.
csendesen jegyzem meg,még egy kicsit örülnék is,mert ezek szerint képes megvédeni magát,ha úgy adódik.
Nyyilván elnézést kell kérni az iskolától,de azért én csak kiállnék mellette,akkor is ha nem neki volt igaza. ...nem úgy értem,hogy igazat adnék neki (erre jó a beszélgetés,tisztázni,mi történt),de felvállalnám a szitut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!