Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Odaadod gyerekednek a családi...

Odaadod gyerekednek a családi pótlékot, hogy arra költse, amire akarja?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 18:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem adják ide, de szükségem sincs rá.

Régen nekünk is volt úgy a családban,hogy a postástól vették át a családi pótlékot, mivel azt gondolták,hogy az őket illeti.Nekem mindegy, ők tudták.

Nekem még lelkiismeretem se lenne elkérni/elvenni, mivel anyámék tartanak el, nem kell mennem semmilyen diákmunkára,hogy legyen valamim.Nem mondom,hogy szalad a szekér nálunk, de ami kell az van. :)

16/L

2010. júl. 19. 12:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor megnyugodtam.Amúgy meg nem vagyok hü"ly"e!Írtam,hogy én sem adom oda.
2010. júl. 19. 18:55
 23/28 anonim válasza:

én megkapom...16/L

anya meg apa még nincs fél éve hogy külön élnek azóta anya minden hónapba nekem adja...én apával élek..és apától meg akkor kapok pénzt ha kérek..

tanévközbe amikor koleszba vagyok ugyanugy kapom anyától a családi pótlékot..apa meg fizeti a kolesz költségeit meg minden héten kapok töle 3 ezret...meg még kapok ruhákra mindkettőjüüktől...meg néha mamáméktól is

2010. júl. 21. 01:12
 24/28 anonim ***** válasza:
én erröl azt tudom nyilatkozni hogy.. a gyerekt ttartást megkaptam anyutól.. már nem kell mert párom külön sokkal többet fizet nekem. szal maradjon csak anyunak. viszont én jogosan ugy látom és a gyerekemnek is ugy fogom hogy felét megkapja hisz mégis csak érte kapom...! 18/l és 6 hetes km
2010. júl. 21. 23:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
a gyerekre költöm ,de nem adom oda neki.kap zsebpénzt azt osztja be.amúgy még sosem hallottam ilyet egy ismerősömtől sem.29L
2010. júl. 24. 01:15
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha onnantól magának venné a kaját és a könyveket, akkor odaadnám, amúgy meg CSALÁDI pótlék, nem zsebpénz.
2010. júl. 24. 23:37
 27/28 privateer válasza:

Csak akkor adható oda a családi pótlék, ha külön költözik a gyerek. Vannak akik 18 éves koruk előtt egészségi okok miatt emelt összegűt kaptak, és 18 év után továbbra is fogják kapni.

Én se kaptam meg 30 éves koromig, amíg el nem költözött anyám. Jelenleg a Családi pótlék nekem a rezsibe megy be egyből.

2010. júl. 25. 16:58
 28/28 anonim válasza:
anyuék 3 éves korom körül elváltak..apu rendszeresen fizetia gyerektartást.kb 16 éves koromig mindig a postás hozta ki és anyu rakt el ő kezelte...szóval nem adta oda nekem, mondjuk ha kellett pénz.bármikor kérhettem tőle, de nekemnincs bőr a képemen.odaállni elé és kérni.ez csak nagyon ritkán fordult elő. viszotn 16 éves korom óta a bankszámlámra utalja apu a pénzt. így szépen gyűlik.jólesz az továbbtanulásra, vagy majd a későbbiekben
2010. júl. 30. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!