Odaadod gyerekednek a családi pótlékot, hogy arra költse, amire akarja?
Nekem nem adják ide, de szükségem sincs rá.
Régen nekünk is volt úgy a családban,hogy a postástól vették át a családi pótlékot, mivel azt gondolták,hogy az őket illeti.Nekem mindegy, ők tudták.
Nekem még lelkiismeretem se lenne elkérni/elvenni, mivel anyámék tartanak el, nem kell mennem semmilyen diákmunkára,hogy legyen valamim.Nem mondom,hogy szalad a szekér nálunk, de ami kell az van. :)
16/L
én megkapom...16/L
anya meg apa még nincs fél éve hogy külön élnek azóta anya minden hónapba nekem adja...én apával élek..és apától meg akkor kapok pénzt ha kérek..
tanévközbe amikor koleszba vagyok ugyanugy kapom anyától a családi pótlékot..apa meg fizeti a kolesz költségeit meg minden héten kapok töle 3 ezret...meg még kapok ruhákra mindkettőjüüktől...meg néha mamáméktól is
Csak akkor adható oda a családi pótlék, ha külön költözik a gyerek. Vannak akik 18 éves koruk előtt egészségi okok miatt emelt összegűt kaptak, és 18 év után továbbra is fogják kapni.
Én se kaptam meg 30 éves koromig, amíg el nem költözött anyám. Jelenleg a Családi pótlék nekem a rezsibe megy be egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!