Odaadod gyerekednek a családi pótlékot, hogy arra költse, amire akarja?
Én nem kapom meg és nem igényelném,hogy nekem adják.Bár lehet,hogy ez azért van,mert nagyjából képben vagyok a pézügyi helyzetben.Nem vagyunk gazdagok és az a pénz nagyon jól jön nekik,főleg,hogy nővérem már egyetemista.
Én havi 3000Ft-t kapok,ami így kevésnek tűnik,de nekem pont elég.Ugyanis 4-5 éve nyitottak nekem bankszámlát amire minden hónapban kaptam x összeget.Mivel eleinte nem kellett semmire költenem ott gyűlt a pénz,most is arra kapom a zsebpénzemet,ezenkívül néha kapok pénzt,ha strandra megyek stb...
Ezenkívül van valamilyen lakáselőtakarékossági szerződés vagy micsoda,melynek keretén belül havi x összeget félre tesznek a szüleim és 4 év múlva fel lehet venni,de akkor még csak lakás vásárlásra vagy felújításra lehet költeni,de 18 évesen ez még nem biztos,hogy olyan fontos lesz és van olyan lehetőség,hogy további 4 évig félre tesznek a szüleim havi x összeget és utána már bármire lehet költeni azt a pénzt.Ez nagyon jól fog majd jönni a későbbiekben,mert valahogy meg kell alapozni az életet.
A családi pótlékot pedig nem véletlenül a szülők kapják.
15/L
Lányom 20 ezret kap egy hónapban.Végülis olyan mintha azt kapná meg.Bár majd meglátjuk mi lesz,mert lassan már 6an leszünk a 4 helyett :)
36/N
Lehet, hogy odaadnám, de akkor azt is elvárnám, hogy fizesse ki a rezsi ráeső részét és a kajába is szálljon be.
Hogy elbaszarintják a szülők a gyerekeket. Odaadni nekik, mert őrájuk kapják?! Ez ugye vicc?
Lehet zsebpénz, de nem hoznám összefüggésbe, hogy az neki jár, mert utána kapjuk.
Hol tart a világ!!!!
nekem eszembe se jutna elkérni...még a gyerek tartást sem..! pedig az csak 6000ft..én egyébként sem lenne rá szükségem hiszen ha kell akkor kérek pénzt és akkor kapok. azért meg hogy nálam legyen min "zsebpénz" felesleges, inkább a jogsira félreteszem amit kapnék is..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!