18 eves ejszakazhat?
Szerintetek normalis, hogy egy 18 eves egesz ejjel telefonon van, instagram stb? Leblokkoltam az internetet, akkor meg elszokik ejjel gyorsettereme ahol van ingyen wifi.
Raadasul most meg baratnoje lett, es ejjel elszokik, hogy talalkozzanak.
Teljesen tanacstalan vagyok. Ez normaliscebben a korban, hogy mar elvileg felnott? Sajnos volt mar, hogy teljesen kimerult, rossz volt nezni. Viszont most elkezdett edzeni is. A szobajavrendetlen, sokszor emlekeztetni kell, hogy pakoljon ossze. Mos viszont magara.
Amugy suliba jar, dolgozik is. Ruhat, gyorsettermi kajakat o fizeti maganak. Itthon nem kerunk tole penzt.
Mit tegyek? O a legidosebb gyerekem, s tanacstalan vagyok. Nem tetszik, hogy ejjel folyamatosan eljar itthonrol. Vagy ebbe torodjek bele, hogy 18 eves?
Tanul is, dolgozik is, tehát nem egy naplopó! Majd elmúlik nála ez a korszak!
Inkább most "élje kimagát" mint majd 30 évesen családapaként.
De inkább hagynám h otthon netezzen. Esetleg barátnőzzön, minthogy azt se tudjam merre jár.
Amíg nem áll nagyon szarul a suliban, és tényleg becsületesen megkeresi a bulipénzét én hagynám a dolgot
18 évesen el kell szöknie?
Kicsit engedd lazábbra a gyeplőt. Dolgozik,suliba jár,nem tőletek kér.Mi a bajod vele? Mikor járjon el? Mikor legyen barátnője? Örülj neki,hogy nem anyucipici fia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!