Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 18 eves ejszakazhat?

18 eves ejszakazhat?

Figyelt kérdés

Szerintetek normalis, hogy egy 18 eves egesz ejjel telefonon van, instagram stb? Leblokkoltam az internetet, akkor meg elszokik ejjel gyorsettereme ahol van ingyen wifi.

Raadasul most meg baratnoje lett, es ejjel elszokik, hogy talalkozzanak.

Teljesen tanacstalan vagyok. Ez normaliscebben a korban, hogy mar elvileg felnott? Sajnos volt mar, hogy teljesen kimerult, rossz volt nezni. Viszont most elkezdett edzeni is. A szobajavrendetlen, sokszor emlekeztetni kell, hogy pakoljon ossze. Mos viszont magara.

Amugy suliba jar, dolgozik is. Ruhat, gyorsettermi kajakat o fizeti maganak. Itthon nem kerunk tole penzt.

Mit tegyek? O a legidosebb gyerekem, s tanacstalan vagyok. Nem tetszik, hogy ejjel folyamatosan eljar itthonrol. Vagy ebbe torodjek bele, hogy 18 eves?

#barátnő #18veves #fiu. Kiszokik #ejszakazik #telefon. Kialvatlan
2019. okt. 30. 06:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Örülj neki, hogy nem hapsija van.
2019. okt. 30. 06:49
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Tanul is, dolgozik is, tehát nem egy naplopó! Majd elmúlik nála ez a korszak!

Inkább most "élje kimagát" mint majd 30 évesen családapaként.

De inkább hagynám h otthon netezzen. Esetleg barátnőzzön, minthogy azt se tudjam merre jár.

Amíg nem áll nagyon szarul a suliban, és tényleg becsületesen megkeresi a bulipénzét én hagynám a dolgot

2019. okt. 30. 06:59
 3/14 piroska és a farkas ***** válasza:
98%
Hàt de a baràtnőjéhez miért kell elszöknie? Miért nem töltik az éjszakàt a szobàjàban? Még talàn rendet is Rajna előtte.
2019. okt. 30. 07:30
 4/14 piroska és a farkas ***** válasza:
95%
Rakna ...
2019. okt. 30. 07:31
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Főleg ha most lett szerelme, simán lehet hogy vele chateli át az éjszakákat. Dolgozik, tanul. Rendetlen, de szerintem némi kompromisszumot be lehet hozni, hogy mindenki jól járjon. Most ismeri meg igazán a felnőtt világot. Másnak a gyereke 13-évesen diszkóban rázza a fenekét...
2019. okt. 30. 07:43
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
18 eves orulj hogy meg tanul es edz, dolgozik is. Miert baj ha netezik? 14 eves fiam addig van fent ameddig akar mert szunet van. A gyereked felnott, ha tovabb sanyargatod nagyon megbanod majd
2019. okt. 30. 07:50
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
18 éves. Dolgozik, miért kell elszöknie? Hagyd békén, ő tudja mit bir.
2019. okt. 30. 08:24
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd békén. MInden rendben vele. Lehet, azért csinálja ezeket éjszaka, mert napközben folyton beszólsz neki.
2019. okt. 30. 08:52
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

18 évesen el kell szöknie?

Kicsit engedd lazábbra a gyeplőt. Dolgozik,suliba jár,nem tőletek kér.Mi a bajod vele? Mikor járjon el? Mikor legyen barátnője? Örülj neki,hogy nem anyucipici fia

2019. okt. 30. 09:29
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd békén,mert azt fogod észrevenni,hogy költözik el.
2019. okt. 30. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!