Uristen milyen emberek irogatnak itt...
Morális kérdés b.... igen, parfümöt jellemzően a züllött némberek, feslett fehérnépek használnak :D
Ugyan mi lenne erkölcstelen egy parfümhasználatban?
Én használtam 12 évesen, ha mentünk valahova, de suliba nem. Illetve nem is volt rá igényem hétköznap. Akkor használjon ha szeretne, és a szülőknek van pénze ilyenekre hogy ne egy 300ft-os kínais pacsulit fújjon magára amitől kiütései lesznek.
4-es hat ez nagyon mellé ment. Hol írom, hogy a parfüm erkölcstelen? De azt igenis egy 12 éves kislány anyjának kell eldönteni, hogy mit enged és mit nem. 12 evésen parfüm, 14 evésen műköröm, hajfestés...stb. ? Ez a szulo felelossege, hogy mikor mennyit enged.
Nem káros a parfüm és én nem tiltanám a gyerekemnek. De a kérdező kérdéséből nem derült ki, hogy eü szempontból erti-e a kérdést. De persze gratulálok jól megmondtad. Ügyes vagy. Jár a keksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!