Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy epilepsziában szenvedő...

Egy epilepsziában szenvedő embernek milyen fűszereket kell kerülnie, melyiket nem használhatja? Milyen típusú parfümöt nem használhat?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Epilepsziás vagyok, semmiféle fűszer vagy parfüm nem zavar, egyedül a túlzott fehérjebevitelre kell odafigyelnem, mert az okozhat gondokat. Illetve az erős, hirtelen fényhatások, villogás zavar. Ez nem egy olyan betegség, amit fűszerek vagy illatok kiválthatnak, inkább fényhatások.
2013. dec. 15. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és persze a rendszeres és pihentető alvás is nagyon fontos, mert a legnagyobb "ellenségünk" az a kialvatlanság, stressz, fáradtság.
2013. dec. 15. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én is epilepsziás vagyok. Nem hallottam ilyenekről, hogy okoznának rohamot. Viszont a fény a kialvatlanság, stressz gyógyszerkihagyás okozhat problémát ( mint pár napja tapasztaltam...)
2013. dec. 15. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. dec. 15. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Rozmaring és kakukkfű illóolajok használata nem ajánlott.
2013. dec. 15. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Amit mindenképpen kerülnöd kell, az az alkohol!!!
2013. dec. 16. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!