Ez gáz, hogy 13 és fél éves vagyok és ennyi káros dolgot csináltam?
18-éves korodra már füvezni is fogsz
ezt abból gondolom mert vevő vagy az ilyenekre és ha van ki belevigyen akkor ki is fogod próbálni... ezt tapasztalatból mondom... a középiskola belevisz ilyen dolgokba is pl. a berúgás minden hétvégén a bálokba meg a bulikba persze ez is csak akkor hogyha olyan a társaság... nekem mostanra sikerült annyira tisztán látni a dolgokat lehet élni ezek nélkül is... úgyhogy szerintem ha nem sinálod rendszeresen a dolgokat és nem is válik azzá akkor nincs vele gond :)
Szerintem ez nem a világ vége, én 16 voltam mikor először cigiztem, a sörre nem emlékszem de egyiket se szerettem meg annyira hogy rászokjak :)
Káromkodást könnyű megállni bár néha rám is rám jön (főleg ha sokat játszom a gépen) x)
Számolj el magadban háromig mielőtt kimondanád, azt meg gondolom felfedezted hogy a sör keserű, fujj :) pedig én fiú vagyok.
Szal sztem ne aggódj, nem gáz ez még, főleg ha már fel is tűnt neked.
20/f
régebben cigiztem (11-12) de leszoktam róla mert rájöttem hogy hülyeség..amúgy én is szoktam vizipipázni szerintem jó,bár mindenki azt mondja károsabb mint a cigi :/
egy a lényeg: NE SZOKJ RÁ!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!