Szülők, így elengednétek a lányotokat a barátnőivel Milánóba? (16. szülinap)
Az egyik legjobb barátnőmnek lesz a születésnapja októberben, és mi így 5-en vagyunk nagyon jóban, mint egy kis banda, vagy nem tudom. Szóval nagyon sokat vagyunk együtt, nyáron pl úgy voltunk nyaralni, hogy az egyikünk nővérével és neki a vőlegényével elengedtek minket. Most lesz a 16. születésnapja, és arra gondoltunk, hogy egy egynapos utazással lepnénk meg, Milánóba. Közvetlen járat megy, hajnalban indulnánk, este jönnénk is vissza. Szóval szállást nem kéne foglalnunk, estére már a saját ágyunkban lennénk. 15-16 évesek vagyunk mi is, de ez gondot sehol nem jelentene (ugye mivel szállás nem kell). Eléggé "világot látottak" vagyunk, mindannyian rendszeresen utazunk a szüleinkkel, családunkkal. Beszélünk nyelveket is, így öten konkrétan négy idegennyelvet. Gimi 10.-11. évfolyam.
Anyukámnak mondtam, ő benne lenne, de ugye az ünnepelt szüleinek kéne beleegyezni leginkább. Hirtelen ötlet, kb 2 órája találtuk ki, szóval még biztosan van mit csiszolni rajta, tökéletesíteni a tervet, de az a fix, hogy reggel (hajnalban) mennénk, és este már Budapesten lennénk.
Szerintetek mennyire megvalósítható? Az ő repjegyét mi adnánk, az lenne a fő ajándék igazából (sima Wizz járat). Valami ötlet, hogy vezethetnénk fel a szüleinek?
A szüleitek ismernek titeket, hogy mennyire vagytok megbízhatóak, van-e ilyesmire keret. Erre a kérdésre nem lehet általános választ adni. Van olyan 16 éves lány, akit simán el lehet engedni, van olyan, akit nem.
Nekem egy kicsit nagyzolósnak tűnik ez a kérdés. Csak külföld, repülő meg jogosítvány.
Hallottatok már a vonatról? Pestről Bécsbe 2,5 óra az út kényelmes IC-vel, és láss csodát, nem kell hozzá egy felnőtt, aki furikáz titeket. A vonat a városban áll meg, nem 30km-re, mint a repülő.
Ha együtt akartok tölteni egy napot, felesleges ez a flancolás, bárhol jól érezhetitek magatokat. Persze, ha nem az a lényeg, hogy Milánóból nyomjátok a szelfit az instára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!