Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért lett ekkora divat...

Miért lett ekkora divat manapság így beszélni a fiatalok körében? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Idézet az egyik itteni kérdésből: "én cejetem, olyan kisz cukika:P egyyszer ugy lekapnám hogy aszt sze tuná fiju e vagy jááány:D :P"

Miért kell így beszélni? Mi ebben a jó? Ráadásul itt pont nincs, de amúgy meg a rengeteg emotikont szintén nem értem mi a haszna.

2010. júl. 14. 17:46
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Elég gáz.
2010. júl. 16. 19:29
 22/30 anonim ***** válasza:
24%

1. oldal, 10:02:

Hogy te mekkora szánalom vagy. Osztod ott az észt, miközben azt sem tudod, hogy miről beszélsz, vagy ha tudod, akkor is rosszul írod le pl: "Néha én is iszok". A te fajtád a szánalom. Mellesleg nincs ilyen törvény, hogy nem lehet 18 alatt energiát venni. Kérdezőnek: én még a felesleges "h" betűket is utálom pl: "Hogy whaagy? "

2010. júl. 16. 20:02
 23/30 anonim ***** válasza:

én csak a : <3,:D,XD,:) ezeket használom mint hangulatjel. nem értem hogy a "cija,cejetem" és társai mire jók .. borzalmasak ezek a szavak,ezáltal nem tudnak majd normálisan írni se se semmi -.- na de mindegy maradjunk annál hogy sok-sok ember ettől a fára mászik :D

13/L

2010. júl. 27. 17:29
 24/30 anonim ***** válasza:
A 18 éven aluli tiltás egy vaklárma volt, amely az interneten terjedt. Egy vagy két nappal mindez ki is derült. Azonban láttam internetes fórumokon, hogy még 2010 májusában is volt valakinek gondja a megvásárlásával, neki egy hipermarketben, ismerősének pedig egy szupermarketben. Ugyanis kérték tőlük a személyit. Szerintem aki ilyen "helyzetben" van, meg kellene kérnie az eladót, hogy mutassa meg az ezzel kapcsolatos jogszabályt.
2010. aug. 3. 09:20
 25/30 anonim ***** válasza:
9:20-as válaszomat rossz helyre írtam, nem ide akartam.
2010. aug. 3. 12:21
 26/30 anonim válasza:

Én sem értem. Néha nem tudom elolvasni MSN-en,hogy mit ír a barátnőm,mert csak így ír. Aztán csodálkozik,hogy a nyelvtan dolgozatai kettesek,meg hármasok...

Én csak ezt szoktam használni: :D :)

2010. aug. 17. 17:10
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem értem, h mi a baj azzal, ha rövidítünk... Anyum úgy "kommunikál" a barátnőjével, h minden szónak csak az első betűjét írja le, mégis ovónő és tanárnő (angolt tanít)...

Én meg fojtonosan rövidítek, mégis most fogom kezdeni az első évemet a 8 osztályos gimiben...

2010. aug. 23. 13:35
 28/30 anonim válasza:
Szerintem csak akkor gáz ha felnőttekkel,idegenekkel,idősebbekel stb... beszél így valaki.De 14 évesen nehogy már ne legyen mind1 hogy hogy beszélek haverjaimmal meg kortársaimmal....-.-"
2010. okt. 13. 16:44
 29/30 Debi123 válasza:
Hát nekem is volt egy ilyen mániám. Már 18 éves vagyok de még van mikor most is előtör belőlem hiszen ez így olyan ajanyos. Én mindig ezeket használtam: imcsi (imádlak) LOL xD cej szercsi low csini (csinálsz)
2011. dec. 26. 22:51
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút nem kellene problémának lennie a hangulatjelezésnek,de amikor már túloznak,az sem jó.

Az meg,hogy úgy beszélnek,hogy nehezen értem meg,hogy mit mondanak-az megint gáz,de hogy hogyan alakulhatott ki?AZt nem tudom.Szerintem nem az msn-ezéssel jött leginkább,hanem a fészbukkal,mert ott már egy egész tömeg látja,hogy miket írogatnak egymásnak meg az üzenőfalra,és valamiért a "mai fiatalság" közt ez a menő.

16/L

2012. aug. 3. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!