Miért lett ekkora divat manapság így beszélni a fiatalok körében? Bővebben lent!
Idézet az egyik itteni kérdésből: "én cejetem, olyan kisz cukika:P egyyszer ugy lekapnám hogy aszt sze tuná fiju e vagy jááány:D :P"
Miért kell így beszélni? Mi ebben a jó? Ráadásul itt pont nincs, de amúgy meg a rengeteg emotikont szintén nem értem mi a haszna.
tegnap OO:11es vagyok
amikor elkezdtem msn-ezni kb.három éve akkor majdnem szóban is rövidítettem.2hetembe telt "leszokni erről".
az XD az majdnem mindenkinél"kötőszó".
amúgy nekem egyáltalán nem rontott az iskolai teljesítményemen.2 éve 4,2-es az álagom előtte pedig 4,6 volt.
fogalmazásaim sorra 4-5 lesznek.[remélem ez így is marad:)]
Egyszerűen ez van. Bizonyára régebben is volt a fiatalok körében olyan szóhasználat, amitől az idősebb korosztály kiakadt.
Rohanó világ, mi meg lustulunk. Se haszna, se értelme.
Nem szeretem amikor az ismerőseim. Félig magyarul, félig angolul, minden szó végén h betű, v helyett w, rövidítések sorozata, és semmi vessző/ponthasználat.
És ami a legeslegjobban idegesít, egy NÉGY BETŰS SZÓT RÖVIDÍTENEK. (Hogy---> h.)
Ez többnyire annak a személynem az intelligenciáját mutatja.
15/L
hát ezzel a "én cejetem, olyan kisz cukika:P egyyszer ugy lekapnám hogy aszt sze tuná fiju e vagy jááány:D :P"
egyetértek,hogy kib@szott gáz,de mondjuk ezek a smile-k néha jól jöhetnek érzelmek kifejezésére, :D,:P ilyesmi,szerintem nem olyan baj,ha valaki ezeket néha-néha használja...
én már 3-4 éve msn-ek és már szóba is megszoktam a LOL-t :D
a hangos nevetés szavát XD...na meg az XD- stb...
de ez <3 nálam felejtős meg a w :D
szval nálam a lol a smiley és szavar röviditése pl: stb, vmi,mind1,szval, ilyesmik.. szerintem az én koromba ez bőven belefér..
14/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!