Érdemes pólyába tenni majd a babát? Manapság nem divat, de én szeretném. Lehet mosni a pólyabetétet? Mert gondoltam használtan venni, úgy olcsóbb, de ha nem lehet kimosni akkor inkább újat vennék.
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 16:23
1/10 anonim válasza:
Kilehet mosni a betétet is.Régen legalább 2 hónapos koráig a pólyában volt a baba,de szoptatáskor mindenképpen.Úgy biztonságosabban lehet megfogni.Egy-két hétnél tovább két szopi között ne hagyd bepólyázva,mert akadályozza a mozgásban,és sírós lesz a picid.
2/10 anonim válasza:
Ha te pólyában szeretnéd pl hazavinni , vagy alkalmanként beletennéd ám legyen , de szerintem pólyában sem biztonságosabb tartani , talán nem is könnyebb . Én szerettem érezni azt a pici testet .
3/10 anonim válasza:
Én régen utáltam apólyát, most úgy tűnik, a babám jól érzi magát benne.
4/10 anonim válasza:
Szia! A pólya csak azért hasznos, mert könnyebben meg tudod fogni a picit. De ne legyen benne túl sokat! Nekünk a kórházban felhívták rá a figyelmünket, hogy úgy öltöztessük a babát, hogy a lábai szabadon mozoghassanak a csípőizület megfelelő fejlődése érdekében.
5/10 anonim válasza:
Szia! Az én fiam 4 hetes, pólyában van és nagyon jól érzi magát. a mozgásban nem akadályozza, mert amikor beteszem a kiságyba a két alsó szalagot lazábbra kötöm. Mosni pedig lehet nyugodtan, és néha muszáj is a betétet.
6/10 anonim válasza:
Szia!
ÉN most csak a betétes dologra válaszolnék.
A betéten nem érdemes spórolni mert én is nem rég vettem és 990 ft. volt.Ami drágább az a huzat amit majd rá húzol.Gondolom abból meg nem akarsz használtat.
39 hkm.
7/10 anonim válasza:
Ha tudsz, előbb kérj kölcsön hogy elviseli-e a babád. Az én fiam nem viselte el, a kezdetektől nagyon mozgékony volt, ideges lett benne. Nála mondjuk az sem jött be hogy pucéran nem érzi jól magát....
Vagy pólyázd be takaróval próbaképpen, úgy is kiderül.
8/10 anonim válasza:
Mi kaptunk kölcsön mikor megszületett a kisfiam, de mivel kicsi volt (2280gr 46 cm) elveszett benne, így maradt a pléd összehajtogatva később a takarója összehajtva...
9/10 anonim válasza:
Én újat vettem 1200 Ft-ért bababoltban. szerintem ne vegyél használtat, olcsóbban sem nagyon kapnál, ha igen, akkor nem az 300 Ft számít. a huzat drága rá.
10/10 anonim válasza:
Való igaz, mosható a pólyabetét és olcsóbb is mint a huzat. Nekem is téli lesz a baám és anyukám azt mondta, hogy 4 hetes koráig jól el lesz benne a baba, majd meglátom. Németországban élek, és a szomszédom aki most szült csak meresztgette a szemét, hogy milyen magyar baromságot (pólyát) vettem a babámnak. :-(. Mikor megszült kénytelen volt pólyába rakni a kislányát mert csak sírt egyfolytában és meglepődve látta, hogy végre megnyugodott a babája... A pocidban is szűkös a hely, de a pólya hasonló érzetet kelt bennük, meleg szoros és biztonságos érzést... mint anno a pociban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!