Milyen izzadásgátlót ajánlotok kamasz fiúnak?
Figyelt kérdés
DM alverde citrom-zsályát vettem, két napja használjuk este fürdés után,de reggelre ugyanolyan büdi szegény. Valóban az alumínium mentes semmit sem fog érni?2019. aug. 31. 09:15
11/12 anonim válasza:
Nekem keresztfiam kamaszodik és olyan büdi ő is szegénykém.... pedig tisztálkodik, deot használ meg minden- én is meglepem egy old spice-szal. :) Köszi a tanácsokat!
12/12 anonim válasza:
ha normális izzadásgátlót vennél, biztos tovább tartana, meg jobban hatna.
én használtam golyósat, meg stiftet is, de a pólómat nagyon megfogta és tönkretette, inkább sprayket használok hónalja, meg mellé jobb fajta parfümöt, ami garantáltan kitart 6-8 órán át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!