Gáz, ha egy kamasz folyton csókolózós képeket posztol?
Lányom mutatta nemrég, hogy a 14 éves barátnője az Instára folyamatosan olyan képeket tölt fel, ahol a barátjával csókolózik (nem egy-kettőt, hanem több tucatot). Nem vagyok prűd, és értem, hogy szerelmes, de számomra furcsa, hogy ezt mutogatja a több száz követőjének. Furcsa elképzelnem azt is, hogy nem a pillanatot élvezi, hanem azzal foglalkozik, hogy megkér valakit, hogy fotózza le őket ilyen-olyan pózban csókolózva…
Ez manapság tök oké, vagy egyenesen „elvárás” a korosztálytól? Szerintetek?
(Nem, nem akarok beleszólni a lány életébe, pusztán kíváncsi vagyok. :))
Az insta, az mi az?
Amúgy nem normális, egyébként meg ki a rossebet érdekelhet több száz csókolózós képe? Azokat sem értem, akik az újszülött unokáról nyomják föl a terabájtokat. Nekem minden újszülött egyforma. Az meg hogy ki kivel hogyan mikor csókolózik, leszarom.
Nem csak a korosztálya ilyen.
Megkért egy harmincas anyuka, hogy fotózzam le őket a lányával az állatkertben pár napja, betanult pózokat váltogattak pillanatok alatt. Egymásranézős, váltás, átölelős, váltás, egymás elé állás, váltás.
Minden kattanás után maguktól váltottak, pedig csak 8 éves lehetett a kislány.
Manapság a betanult előnyös oldalak mutogatása az átlagos, ezeket fejlesztik
Felnőttként nézve gáz, később ő is cikinek fogja ezt érezni. A szülei dolga lenne, hogy figyelmeztessék, hogy nem kell kipakolni mindent a netre, ennek veszélyei is lehetnek. Alapból nem értem miért van egy 14 évesnek instája. Ott nincs korhatár amúgy? Én nem tudom, nekem nincs..
Másfelöl viszont tini. Én még emlékszem, milyen volt 14 évesnek lenni. Persze, hogy akkor csak a csókolózás érdekli. Tombolnak benne a hormonok, nagylányt akar játszani. Minden 14 évest ez izgatja, csak nem mindegyik csinálja és nem mindegyik posztolja ki. Szóval a szüleinek kellene erről elbeszélgetnie vele. Teljesen irreális elvárás, hogy egy 14 éves még babázzon (ezzel szoktak jönni), mikor már régen se ez foglalkoztatta a 14 éveseket. Csak akkor még nem volt insta meg facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!