Gáz, ha egy kamasz folyton csókolózós képeket posztol?
Lányom mutatta nemrég, hogy a 14 éves barátnője az Instára folyamatosan olyan képeket tölt fel, ahol a barátjával csókolózik (nem egy-kettőt, hanem több tucatot). Nem vagyok prűd, és értem, hogy szerelmes, de számomra furcsa, hogy ezt mutogatja a több száz követőjének. Furcsa elképzelnem azt is, hogy nem a pillanatot élvezi, hanem azzal foglalkozik, hogy megkér valakit, hogy fotózza le őket ilyen-olyan pózban csókolózva…
Ez manapság tök oké, vagy egyenesen „elvárás” a korosztálytól? Szerintetek?
(Nem, nem akarok beleszólni a lány életébe, pusztán kíváncsi vagyok. :))
:DDD
Nem elvárás, megmindenkinek más a normális. Ha neked ez sok, ne nézd, ne kövesd, stb.
van, aki büszke a párjára, szerelmes, azért rakja ki.ne akarjanak már a felnőttek az instán is bébicsőszök lenni. kb. emiatt nem használja már egy fiatal se fb-t,mert szülők, tanárok jelölgették, utána meg oktatták a fiatalokat,hogy te ezt meg ezt csináltad, szégyelld magad. Afelnőttek bezzeg azt nem veszik észre, mikor fakehírekkel árasztják el az üzenőfalat, meg feltöltenek 100 képet egyszerre válogatlanul. Sztem mindenki foglalkozzon a saját oldalával. Az én isntám nem is nyilvános, meg olyannak nem is adok engedély, aki tudom, hogy erre megy rá,hogy fikázza storyaim, meg képeim.
12-es, köszi, hogy megvilágítottad a gyerekek felőli oldalt a válaszoddal! Szóval a mai tizenévesek nagyon liberálisak, minden teljesen normális megnyilvánulás a virtuális térben, nincs „ciki” kategória. Ez tök szimpatikus dolog, éljen a liberalizmus! ;)
Nem akarok erkölcscsőszködni a virtuális térben (bár szerencsére nem vagyok olyan Fb-kattant sem, mint írtad), nyilván a kislány posztjaihoz sincs közöm, csak az érdekelt, tényleg ennyire megváltozott-e a „menő-ciki” kategória a saját kamaszkorom óta. Mert ez a mostani magamutogatási mánia (pucsítok-csücsörítek, mert akkor érzem jól magam, ha többen is azt írják, „szép vagy!”, lefotózom/fotóztatom a csókolózásomat huszonötféleképpen) olyan, mintha mintha egy képzelt közönségnek csinálna mindent az ember, tehát nem éli át a pillanatokat, nem élvezi az életet, az élmény és élvezet késleltetett, akkor jön, amikor valaki a képekre reagálva odaböffent egy „cuki vagy, szívem!”-et.
Szóval öreg és maradi vagyok, na, és még mindig nem értem, miért jó ez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!