Milyen izzadásgátlót ajánlotok kamasz fiúnak?
Figyelt kérdés
DM alverde citrom-zsályát vettem, két napja használjuk este fürdés után,de reggelre ugyanolyan büdi szegény. Valóban az alumínium mentes semmit sem fog érni?2019. aug. 31. 09:15
2/12 anonim válasza:
Nem. Én is próbáltam szerintem az összes alumíniummenteset de a szülés óta egyik sem ér semmit. Vegyél neki valami normálisat ha nem akarod, hogy beégjen.
3/12 alletta válasza:
nálunk a dove. clean.comfort vált be. másnap reggel is érezni rajta az illatát.
4/12 anonim válasza:
Miért használja este?
Barátom adidas-t használ és neki nagyon bevált (golyos deo)
5/12 anonim válasza:
Aluminium mentes is van pl markasban ami jo is.
Egyebkent Axe es tarsaitol sem lesz semmi baja. Este furdes utan ne is hasznaljatok semmit sem. Ha megizzad akkor polo csere. Reggelente is tusoljon akkor a dezodort is.
6/12 anonim válasza:
Sokáig kerestem alumínium mentes női deót, de hatékonyat nem találtam. A férfi izzadásgátlók bezzeg jóval erősebbek, ráadásul nem mind tartalmaz alumíniumot. Pl a férjem old spicet használ és abban sincs.
7/12 anonim válasza:
Lehet venni a gyógyszertárban izzadás elleni készítményt,egy kicsit alkoholszaga van de a parfüm elnyomja.
8/12 anonim válasza:
Igen, amit a 7-es ír, az a naturlandos antisudorica, de az brutál mennyiségű alumíniumot tartalmaz. Hetente max 1-2 alkalommal lehet használni, különben szétégeti a bőrt, de tényleg hatásos. Hosszútávon csökenti az izzadást.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó tanácsot. Nemrég még kisgyerek volt, mindenáron ilyen mindenmentes bio izét akartam venni neki. De most látom a férjem old spice deoját, és valóban nincs benne alumíniumsó, és ez eddig elkerülte a figyelmem. Akkor abból nézek majd valami semlegesebb illatot.
2019. aug. 31. 12:26
10/12 anonim válasza:
Vegyél kanbalzsamt neki! Tuti sikere lesz vele a csajoknál...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!