Kicsit kínos? ( lent tovább )
Nemsokára 13 leszek. Kicsit kínos, ezért bunkók légyszi kíméljenek.
Szóval az van, hogy nem tudom normális - e a cicim. Szóval nem olyan, hogy látszik a mellbimbó, hanem ilyen tölcséres / hegyes. Ha hozzáérek, vagy vizes lesz, akkor normális, vagyis látszik a mellbimbó, meg minden. A mérete normális, nem hordok cicifixet. Ez lehet a probléma? Vagy mindenkinek ilyen volt? Amúgy egy olyan maroknyi ( talán nagyobb ).
Köszi a válaszokat.
Figyelj kérdező azért óvatosan a neved és más személyes elérhetőségeid kiadásával!!!! Lehet Neked eszedbe sem jut, de mi van ha a "13 lány" válaszoló egy nem is 13 éves és nem is lány? Gondold tovább, ugyan miért érdekelné őt az, hogy hol laksz? A kérdés szempontjából a lakóhelyed irreleváns, és ezért gyanakvásra ad okot! Figyelj! s kérlek ne hurrogj le, hogy dehát én milyen hülye vagyok, csak egy másik nézőpontot mutattam meg. Te döntöd el, hogy mit csinálsz...
A cicid pedig teljesen normális, mindenkinek így reagál hidegre:)
"ha már ugyanolyan a melled akkor ismerkedjünk már "
dejóóók vagytok:,DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!