Kicsit szúródnak a melleim kb.3 hete. Lehet ez a terhesség jele? Tovább lent!
Figyelt kérdés
Minden nap érzem, van hogy egy nap többször is.Eddig nem volt ilyen.Néha olyan érzés mint amikor belövell a tej(már van egy babám) néha csak simán szúródik, néha pedig olyan mintha izomlázam lenne. Köszi a válaszokat!2010. szept. 9. 13:05
1/5 anonim válasza:
Ha 3 hete érzed, akkor feltételezem, már meg kellett volna jönnie...és ha késik, persze h lehetsz az. Csinálj tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
Még nem késik. Pont azóta érzem ezt mióta utoljára megjött: aug. 22. De viszont nagyon kevés volt: 1. nap 1 betét, 2. nap 1 betét félig, 3. nap 1 betét félig, 4.-5. nap tisztaságin rózsaszínű. Mondjuk nekem alapból kevés szokott lenni, na de ennyire azért nem. Reménykedek hátha nem jön meg legközelebb.
2010. szept. 9. 21:49
3/5 anonim válasza:
Akkor az lehet még, hogy előző ciklusban lettél terhes, megpróbálhatsz ellőni egy tesztet, mert ha így van, akkor már kimutatná. De ha nem, akkor nem terhességtől érzed, mert az azért nem jelentkezik egyből az eset után, inkább 10-14 nap múlva. De gondolom ezt tudod, hisz már voltál ebben a cipőben. Írj majd ha kiderült.
4/5 A kérdező kommentje:
Július 28,29,30,31-én voltunk előtte együtt, szóval 22-ikéig(amikor elkezdtem érezni) már eltelt kb.3 hét. Jövő héten csinálok egy tesztet, majd írom hogy mi lett.
2010. szept. 12. 14:49
5/5 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, nem mutat terhességet. Holnap lehet hogy elmegyek a nőgyógyászhoz azért hogy csináljon egy uh-t. Majd biztos tud választ adni arra is hogy ha nem vagyok terhes akkor miért érzem ezt.
2010. szept. 14. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!