Kislányotoknak hány éves korában jött meg először a menzesze?
Én apuka vagyok.
Tesómnak 9 évesen jött meg, de persze utána még nem volt igazán rendszeres. Magas, korához képest fejlett lány volt.
Egyik lányomnak 13 évesen jött meg. Ő apró termetű. Másik 11 éves és még nem élte meg az elsőt. Pedig ő is magas, igen fejlett a korához képest. Sokat sportol, táncol. Állítólag ez is befolyásolja, bár én nem értek hozzá, viszont nejem orvos. Ő szokta említeni, hogy a testsúly, az életkorhoz való testarány, az örökölt tulajdonságok, de még a sport, aktivitás is befolyásolja. Sőt, a környezetében élő lányok, nők jelenléte is.
Egy érdekesség: összezárt nők (pl.: társadalmi okból, vagy kényszerből) annyira befolyásolják egymás haviját, hogy képes összehangolódni a ciklusuk. Sok esetben a domináns alfa-nőhöz igazodva. Ez iskolában, munkahelyen is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!