Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Melyiket adnátok ezek közül a kislányotoknak?
Az én véleményem az általad felsorolt nevekről:
Hanga:nem igazán tetszik
Natasa:tetszett,de zavaró,hogy a Berki kisgyerekre asszociálnak már sokan :(
Ágota: nem túlzottan tetszik,néniket ismerek csak ilyen névvel
Lizabella: inkább Eliza,Izabella vagy Bella csak simán
Ajsa:nagyon tetszik,főleg mert magyar név:) csak állítólag elég elterjedt ,”divat” lett
Emma:szintén tetszik,csak sok kislányt ismerek ilyen nèvvel
A Lizabellaval az a baj hogy tényleg állandóan magyarázni kell majd hogy nem Izabella. A Liza önmagában és a Bella is tetszik. A Hanga és az Ágota is bár ott félő hogy Áginak beceznek az meg mar nem tetszik.
Ajsa felénk egy bizonyos népcsoportnal elterjedt így nem adnám. Emma nagyon tetszik
Hanga - Nem tetszik, nekem ez viragnev.
Natasa, Agota ok.
Lizabella-nem tetszik, nem szeretem az összevont neveket
Ajsa- Kb minden második török és marokkói nő neve a környezetemben y-nnal, nem tetszik
Emma második kedvenc nevem az Anna utan.
Hanga - tetszene, de biztos sokszor Hannának hallanák (én is annak hittem sokáig egy ismerős ovis lányt e néven)
Natasa - semleges, nekem oroszos, talán inkább Natáliára szavaznék
Ágota - tetszik, de az Ágnes jobban
Lizabella - szerintem is Izabella. Lizának becézhető még az Annaliza, Hannaliza, és az összes "Erzsébet", mint Eliz, Eliza, Ella, Elza, Lizbett
Ajsa - tudom, hogy így írva magyar eredetű, de Aisa/Aisah/Aysa-ként nagyon gyakori arab név
Emma - tetszik, bár gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!