Akinek kesett egy napot a menzesze, a teszt mutatta mar hogy terhes volt?
Terhességtől is függ... Volt, hogy 2 nap késés után is full negatív volt, akkor meg is jött, csak késett.
Volt, hogy 5 nap késés után is csak nagyon halvány pozi volt, az kémiai terhesség lett.
És volt olyan is, hogy 1 nap késésnél szinte leugrott a csík a tesztről. Na, vele vagyok most a 18. hétben :)
Nekem mensi napján egyértelmű pozi volt a tesztem ! Másnap egyforma erős ,3. Nap erősebb a teszt csík mint a kontroll !
De ez tényleg egyéni ! Továbbá számít hogy közép időben fogant vagy később , ha később akkor a teszt sem lesz nyilván olyan intenzív !
Nekem a ciklusom egy időben úgy volt, hogy vagy 29 nap, vagy 33-34 fogalmam sincs mitől függött (esetleg mindig másik petefészek működött? ) így aztán mikor a fiammal terhes lettem, lényegében amikorra vártam, még nem is kellett volna megjöjjön. Kiderült, hogy valószínű a 19.cn volt a peteérés , amivel sikeresek lettünk, tehát nem 14-15 mint szokott. Így a nem várt mensi napján egy sima mezei teszt ( x epil vagy medilab akkor még azt hiszem ez utóbbit lehetett kapni) csak halvány pozitiv volt, de 2 napra rá erősödött és minden oké volt.
Most a kistesóval próbálkozunk pár hónapja és figyelem az ovulációt is már , és tesztet is végzek (mert hónapok óta nem járunk sikerrel) . Múlt hónapban jártam úgy hogy nem várt napja előtt nagyon nagyon halványat teszteltem,egy itt mások által dicsért teszttel (predictor early a neve) aztán másnapra nem erősödött, majd utána ismét negatív lett és meg is jött :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!