Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti eltudnátok hinni, hogy ez...

Ti eltudnátok hinni, hogy ez a lánya már 12 éves?

Figyelt kérdés
[link]

2019. júl. 26. 05:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 Igen, azért is néztem fiatalabbnak, mert nagyon pici a korához képest. Bár én se voltam olyan hű de nagy ennyi idősen, de azért nem is voltam ilyen kicsi.

Mindenesetre semmi bajom vele, még mielőtt valaki azt hinné. Tök cuki szerintem és örülök, hogy nem úgy öltözködik, mint manapság a 12 évesek.

2019. júl. 27. 04:36
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Most jelenleg 12 éves,de azok a fotók amit mutattál 2 évvel ezelőtt készültek.A The walking dead filmsorozatban csak 9 éves.
2019. júl. 27. 07:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsd meg a kérdést, írd be a keresőbe, 12 éves lányok! Meglátod, mennyire változatos ez a kor a gyerekeknél. Egyesek koraérettek, magasak, erős, sportos alkatúak, akár 14-16 évesnek is mondhatnánk. Mások 8-9 évesnél nem látszanak többnek.

Egyik lányom 23 éves. Mindig is apró kis csaj volt, ő volt az egyik legkisebb az óvodában, iskolában. Felnőtten 160 cm magas, vékony nő. Míg másik lányom aki 11 éves lesz, az ellenkezője. Már most elérte nővére felnőttkori magasságát. Sportos, nőies alkat. Iskolatársainál egy fejjel magasabb. Kilóg a barátnői közül, akiknek többsége apró termetű, egy másik lányt kivéve, aki szintén ilyen fejlett.

Két fiúnk is van. Náluk ugyanez a helyzet. A nagyobbik nem lett magas, a kisebbik viszont 13 évesen lehagyta 167 centi magas nejemet. Én 185 vagyok.

2019. aug. 4. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az átlagos 12 évesek nem így néznek ki, ez igaz, de én is ismerek olyan kislányt, aki igen. Anyukája, nővére is vékony/pici, szóval genetika...
2019. aug. 11. 14:44
 15/15 anonim válasza:
Nem.
2023. nov. 8. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!