Alsós gyerekednek van telefonja?
Figyelt kérdés
Mióta? Mire használja? Mindig nála van?2019. márc. 22. 16:09
11/13 anonim válasza:
4.-ben kapta, mert akkor kezdett egyedül járni iskolába. Előtte hoztuk-vittük, addig nem volt rá szüksége, úgyhogy addig nem volt telefonja. Csak játszásra biztos, hogy nem vettem volna neki, játszani lehet a laptopon, meg volt már neki tabletje, a telefon tök felesleges lett volna.
12/13 anonim válasza:
Nekem már 2006-ban is volt másodikban telefonom. Na nem valami menő darab, még színes kijelzője sem volt, a bátyám régi nokiáját kaptam meg, azt a fajtát amivel csak telefonálni, sms-t írni és snake-et játszani lehetett.
Azért kaptam mert sok különórára jártam, és sokszor előfordult hogy nem az vitt oda aki elhozott, így ha bármi történt (elmaradt, hamarabb végetért az óra például) akkor valahogy kapcsolatba kellett lépnem a szüleimmel.
13/13 anonim válasza:
Harmadikos most, tavaly húsvétra kapta a telefonját. Minden nap viszi a suliba, mert egyedül jár haza. Másodikban reggel még kísértem, de du. egyedül jött (elsőben is volt már olyan tavasszal, hogy egyedül jött haza), idén pedig már reggel is egyedül jár. Van itthon asztali gépe, volt X-boxa (már lassan eladjuk, mert nem játszik vele régóta), de ritkán játszik a kütyükön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!