Alsós gyerekednek van telefonja?
Most harmadikos, karácsonyra kapott egy huawei p20 at. Iskolába is viszi magával amikor megy edzésre vagy rajz iskolába ez heti 3 nap. Korlátozott előfizetése van, nem tud emelt díjas smst hívást indítani. 5giga net van és korlátlan telefon hívás és sms.
Amiket használ az a youtube és minecraft. Nincs facebookja sem tik tok. Amin meglepődtem hogy az időképet is nézi hogy jönnek a felhők :D
Amit nem engedtem az a telefonon olvasás, rákapott hogy telefonon olvas így kapott egy ebookot. De jobban örülnék ha rendes könyvet olvasna.
Most hétvégén lego filmet akar csinálni képekből. Naponta összesen 1 óra az amit a telefont szerintem használja.
másodikos, az én régi telefonom van neki itthon, kártya nélkül, ezen van az ébresztő beállítva. Amúgy 4-8 között van csak du bekapcsolva, de kb 3hetente 1x jut eszébe, hogy nyomkodja, játsszon, bár inkább youtube, zenehallgatás megy akkor is.
Szeretne egy rendes telefont, megígértem neki, hogy 4. év végén, bár ha hozza a kitűnőt addig (nem fogja :)) harmadik év végén újratárgyalhatjuk a dolgot.
A nagy fiam harmadikos. Tavaly megkapta az egyik régi telefonomat, de azt sem tudja, hol van. Eddig kétszer vitte magával, amikor előre tudtuk, hogy kelleni fog. Játékra van itthon X-box vagy tablet.
Azoknak az osztálytársainak van ott az iskolában, akik már egyedül járnak haza.
3 as,a teso ket regebbi telefonjat orokolte eloszor,1-1 evig voltak meg kb.csak jatszani videot nezni hasznalta.
karacsonyra kapott egy uj p-smartot de ezt sem viszi suliba.most eloszor van kartyaja is.
neha viberen beszelget baratokkal,mamakkal.
napi 1 ora jatek/youtube van engedelyezve.hetvegen tobb.
1-s és 2-as a gyerekeim mi Németországban élünk.
Itt akiket ismerek szülök egyértelmüen az elsö4 évben nem engednek telefont a gyereknek.
Mi tuti, hogy csak amikor 5-be megy kap telefont, mert akkor másik városrészbe kell járnia.
Most legtöbb esetben viszem-hozom öket az iskolából és külön órákról, ha pedig gyalog mennek, akkor tudom mikor hol kell lenniük. Az iskolában, napköziben van valami vagy ott esetleg nem tudnak valamit akkor ök telefonálnak nekem.
Kaptak közösen egy tablettet amin játszhatnak. Azért telefont, hogy játszhassanak rajta nem kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!