Elsős gyerekednek hány kg-os a táskája? Úgy tudom 3 kg-osnál nem lehet nehezebb.
Mindenképpen beszélj a tanárral erröl. Ha még most lesz a szülöértekezlet akkor ott dobd fel a témát.
Nekem a lányom most kezdte az elsöt, és minden könyv az iskolába marad. Amit haza hoz az a házi, ami 1-2 füzet vagy munkafüzet. Amit vinniük kell minden nap az 2 tolltartó(egyikbe ceruzák, másikba ragaszto,ollo stb...)
15-16 könyvük van magyar-matekhoz? És ezek nyomnak ilyen súlyt?
Én is lemértem tegnap. A negyedikes gyerekem össz. füzet+könyve nincs csak 5kg, de ebből jónéhány van, ami csak 2. félévben fognak használni, tehát beszedik. Füzetből is van benne plusz.
A táskája is könnyű, a tolltartó, ami súlyos, de még így sincs 6 kg, pedig, mint írtam, az összes könyve, füzete benne volt.
Én is 3 kg-s sulyhatárrol tudok.
Mivel napközisek, igy bennmaradnak a könyvek.
Elsős gyerek egyedül megy haza? :O Ha senki sincs, akivel hazamehetne, nem volna jobb mindenkinek, ha napköziben maradhatna?
A táska egyébként igen, ilyen nehéz sajnos. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!