Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolaválasztás aki a nehezebb...

Iskolaválasztás aki a nehezebb iskolát választotta a gyerekének megbánta? Hogy bírkózott meg vele? Elsőtől kezdve angol, spanyol nyelv is lesz.

Figyelt kérdés
Apa részéről van nyomás, hogy nehezebb iskolába járjon.
2019. febr. 27. 12:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A fiam elsős, kéttannyelvűbe jár. Az angol a kedvence. Szívja magàba az angol kifejezéseket, szavakat. Mi nem bántuk meg.
2019. febr. 28. 07:55
 12/12 anonim ***** válasza:
17%

Elsőben még csak játszanak, énekelnek, színeznek, verset tanulnak nyelvórán. Amit ott megtanul 1 év alatt felsőben egy hét lenne neki. Mégis mi a fenének?! Ennyi idős gyereknek inkább a friss levegőn kéne szaladgálni, nem a padban ülni délután 4-ig.

Egyébként meg oviban még nem derül ki semmi. Én kitűnő tanuló voltam, beszélek 2 nyelven (felnőttként tanultam meg, jé, nem lehetetlen). Szóval nekem alap volt, hogy majd a gyerekeim is az élen járnak majd a suliban.

Oviban a lányom is az nagyon ügyes volt, minden mesét tudott kívülről, értette is őket, verset egyszeri hallásra megtanult, gyönyörűen rajzolt. A sulikezdés mégis nagy kudarc volt neki, másodikban derült ki, hogy figyelemzavaros. Azóta sem értem, hogyhogy az oviban nem vették észre?! Minden nap 4 után úgy hoztam haza a gyereket, hogy nem volt kész a leckéje, és este 8-ig ültünk sírva a könyvek felett. Még pont a 2 nyelv hiányzott volna!

Szóval tényleg nem tudhatod, hogy a gyerek hogy bírja majd, és szerintem is eleve nagyon le vannak terhelve az elsős gyerekek nyelv nélkül is. Felsőben bőven ráérnek elkezdeni.

2019. márc. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!