Gyermekednek hány óra hiányzása van eddig? Hanyadik osztályos? Milyen tanuló?
Kisebbik elsős kitűnő volt de 64 órát hiányzott. Ő oviban alig volt beteg, erre most meg mindent elkap. Ma se ment suliba gennyes mandula gyulladása van.
Nagyobbik nyolcadikos, ő is kitűnő kb 20 óra hiányzása van
Másodikos, jeles tanuló. 2x voltunk orvosnál (16 óra) nem kifejezett betegség miatt, és most beteg péntek óta.
Elsőben nem hiányzott semennyit.
Elsős, kitűnő tanuló.
Eddig összesen 16 órát hiányzott, ebből 1 nap táncverseny miatt, 2 pedig utazás miatt volt.
Elsösöm egy pénteken volt beteg eddig, és hohy kitünö-e nem tudom mert itt tilos a gyerekeket besorolni elsöben így csak azt látom, hogy a házija és az orai munkája nagyrészt hibátlan, érti az anygot, és sokat dolgozik órán.
A nagy másodikas, ö többször 1-1 napot hiányzott szerintem kb összesen 5 napot. Második elején sincsen itt osztályzás, az elsö matek dogájába egy hiba lett.
Remélem nem baj, ha gyerekként írom a választ!
Nekem 1. félévben 29 óra hiányzásom volt, viszont most több lesz, ugyanis amikor ezt írom, beteg vagyok.
8.-os vagyok és általában 4-es, 5-ös tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!