Tényleg a tanár dönti el hogy tornázzon e a 2. os lányom mikor menstruál. Jogosan veszem zokon? Még is kérjek orvosi igazolást?
Azt mondta a kedves tesi tanárnő,hogy náluk igen is ez a szabály.Nem fogadják el az orvosi felmentést sem.
Az én időmben ha valaki görcsörlt akkor nem volt kényszerítve ,hogy futkározzon stb.egyszerűen megértették.
Ha pont nagyon rosszul van a görcstől, akkor nyilván nem kell tornáznia, de pusztán a tény, hogy megvan neki, nem lehet indok a felmentésre.
OFF: egészséges dolog, hogy egy másodikos menstruál??? 7-8 évesen?
2. Középiskola gondolom ..
Tanárnőt is tehát közèpsuli
Tanitonèni ha általános suli
Aszem
Én is 7 évesen lettem "nagylány".
Köszönöm szépen jól vagyok :) mint kétszeres anyuka.
Nem szívesen állok harcba a tanárokkal,de igen sajnálom a kislányomat. Itthon lefekszik pihenni olyankor. Tehát szemmel látható,hogy nem színlel.
Alsótagozatos!
Nem volt kedvem becézgetni a kedves hölgyet,aki ma ledorgálta a kislányomat,mert ma nem akart tesizni.
Beszélj a tanárral. Ha nem értesz vele szót az osztályfőnököt is vond be. Beszéljétek meg, hogy csak akkor ne kelljen, ha éppen aznap jött meg neki. Ha at egész hetet ki akarja hagyni, az tényleg túlzás.
Aki nem görcsölt nem tudja milyen érzés olyankor megmozdulni. Nekem nem segített a mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!